Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: SDW Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17951
R T S Widzew Łódź WIDZEW_ŁÓDŹ
5-3-1-1 Tactiek Herbapol
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 58
solid Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Răzlovanu passt de bal in één keer door. Inworp. Delgado met een snelle inworp. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz geeft een lange en hoge pass. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:1

5e minuut.
Szeląg probeert de bal aan de voet te houden. Lostingi is nu in balbezit. Lostingi passt de bal met de wreef. Altsepp heeft problemen om de bal te vangen. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bluszcz kopt de bal weg. Kuryluk probeert naar een medespeler te passen. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:1

12e minuut.
Bittar is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft een lange en hoge pass. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel. Clements werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Delgado rent richting de bal. Wanglorz met een sublieme pass. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Łapanka probeert de bal aan de voet te houden. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Yébenes rent richting de bal. Bittar verovert de bal door een tackle van achteren. Bittar speelt de bal door. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz haalt uit met een fantastische trap. Blandin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Kuryluk passt de bal met de wreef. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz passt de bal zonder na te denken. Altsepp geeft de bal voor. Chmieliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 61%, WIDZEW_ŁÓDŹ 39%.
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:2

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzyniecki komt het veld opgelopen. Dyrkacz komt het veld opgelopen. Naramowicki komt het veld opgelopen. Ewiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lostingi rent richting de bal. Lostingi passt de bal zonder na te denken. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Clements kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz passt de bal in één keer door. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Clements probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:3

59e minuut.
Lostingi met een sublieme pass. Wilczyński rent richting de bal. Chmieliński onderschept slim de pass. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Clements werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:4

65e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Wanglorz speelt de bal door. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:5

68e minuut.
Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk geeft een hoge lob. Chmieliński kopt de bal weg. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp schiet op doel. Clements verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:6

82e minuut.
Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Altsepp de bal. Altsepp schiet op doel. Clements maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:7

84e minuut.
Lostingi met een sublieme pass. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński geeft een hoge lob. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp schiet op doel. Clements verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:8

88e minuut.
Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Wilczyński is nu in balbezit. Altsepp onderschept slim de pass. Altsepp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 67%, WIDZEW_ŁÓDŹ 33%.
R T S Widzew Łódź - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:8