Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDZEW_ŁÓDŹ R T S Widzew Łódź
Herbapol Tactiek 5-3-1-1
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 44.6
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Bluszcz kopt de bal weg. Hudysz controleert de bal met de borst. Yébenes is nu in balbezit. Hudysz onderschept slim de pass. Hudysz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lostingi is nu in balbezit. Lostingi met een sublieme pass. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Pałysz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Bluszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Wanglorz met een sublieme pass. Altsepp rent richting de bal. Altsepp geeft een lange en hoge pass. Pałysz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp geeft de bal voor. Pałysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński passt de bal zonder na te denken. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp schiet op doel. Pałysz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - R T S Widzew Łódź 1:0

14e minuut.
Yébenes passt de bal zonder na te denken. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Altsepp met een sublieme pass. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Pałysz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Wilczyński geeft een hoge lob. Inworp. Ewiak met een snelle inworp. Lostingi rent richting de bal. Lostingi geeft de bal voor. Pałysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Wanglorz met een snelle inworp. Batta geeft een hoge lob. Chmieliński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tkaczuk onderschept slim de pass. Tkaczuk geeft de bal voor. Szeląg is nu in balbezit. Chmieliński onderschept slim de pass. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pałysz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łapanka met de inworp. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Durczok geeft de bal voor. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak passt de bal in één keer door. Lostingi is nu in balbezit. Lostingi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapanka onderschept slim de pass. Łapanka geeft een hoge lob. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ewiak kopt de bal weg. Yébenes kan de bal niet met de borst controleren. Yébenes met een sublieme pass. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Łapanka kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lostingi zal de hoekschop nemen. Altsepp springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - R T S Widzew Łódź 2:0

41e minuut.
Wanglorz passt de bal met de wreef. Batta met een sublieme pass. Altsepp rent richting de bal. Altsepp geeft een lange en hoge pass. Chmieliński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 29%, R T S Widzew Łódź 71%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - R T S Widzew Łódź 2:0

47e minuut.
Pałysz met een sublieme pass. Wanglorz kopt de bal weg. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Pałysz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - R T S Widzew Łódź 3:0

48e minuut.
Bluszcz met een sublieme pass. Bittar is nu in balbezit. Bittar probeert naar een medespeler te passen. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naramowicki komt het veld opgelopen. Dyrkacz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzyniecki komt het veld opgelopen. Delgado met de inworp. Klungelig pakt Wanglorz de bal. Wanglorz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - R T S Widzew Łódź 4:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wanglorz met een snelle inworp. Batta is nu in balbezit. Batta geeft de bal voor. Altsepp krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - R T S Widzew Łódź 5:0

80e minuut.
Bluszcz heeft problemen om de bal te vangen. Batta rent richting de bal. Batta passt de bal in één keer door. Altsepp rent richting de bal. Altsepp schiet op doel. Pałysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Wanglorz probeert de bal met de borst te controleren. Wanglorz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naramowicki de bal. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bittar passt de bal in één keer door. Batta rent richting de bal. Batta met een sublieme pass. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 35%, R T S Widzew Łódź 65%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - R T S Widzew Łódź 5:0