Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitos Papitos Widzew Masters
Moja Tactiek Rhapsody
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 53
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


8e minuut.
Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft een hoge lob. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso schiet op doel. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Ciocan met een sublieme pass. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso geeft een hoge lob. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusi is nu in balbezit. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski geeft een lange en hoge pass. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lód geeft een lange en hoge pass. Cardoso kopt de bal weg. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zanchini probeert de bal met de borst te controleren. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanchini. Ciocan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ciocan kan niet meer verder spelen. Zanchini met een sublieme pass. Małyszek komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Zanchini rent richting de bal. Służewski onderschept slim de pass. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - Widzew Masters 0:1

43e minuut.
Służewski geeft een lange en hoge pass. Cardoso rent richting de bal. Kossler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kossler krijgt een gele kaart. Cardoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cardoso neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - Widzew Masters 0:2

44e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Bădoiu met een sublieme pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 74%, Widzew Masters 26%.
Pitos Papitos - Widzew Masters 0:2

47e minuut.
Osiatyński geeft een lange en hoge pass. Pałczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verelst rent richting de bal. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Służewski is nu in balbezit. Służewski speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - Widzew Masters 0:3

51e minuut.
Atanasio speelt de bal door. Daar is Verelst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verelst probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Małyszek onderschept slim de pass. Małyszek passt de bal met de wreef. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pachuła geeft een lange en hoge pass. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - Widzew Masters 0:4

56e minuut.
Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Cardoso rent richting de bal. Beştea begaat een overtreding. Cardoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardoso wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Służewski geeft een lange en hoge pass. Pachuła kopt de bal weg. Zanchini is nu in balbezit. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Toader trapt de bal weg van het doel. Małyszek kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - Widzew Masters 0:5

61e minuut.
Klungelig pakt Kossler de bal. Kossler probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - Widzew Masters 0:6

63e minuut.
Verelst passt de bal in één keer door. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - Widzew Masters 0:7

65e minuut.
Verelst met een sublieme pass. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek is nu in balbezit. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Toader bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zanchini rent richting de bal. Zanchini passt de bal zonder na te denken. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Escopeta passt de bal zonder na te denken. Pałczyński rent richting de bal. Małyszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małyszek krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Beştea kopt de bal weg. Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Służewski geeft een lange en hoge pass. Toader probeert naar een medespeler te passen. Małyszek kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bădoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bădoiu neemt zijn aanloop. Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - Widzew Masters 0:8

88e minuut.
Małyszek geeft een lange en hoge pass. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu passt de bal zonder na te denken. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła geeft een hoge lob. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 73%, Widzew Masters 27%.
Pitos Papitos - Widzew Masters 0:8