Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Masters Pitos Papitos
Rhapsody Tactiek Moja
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 39.9
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Beştea trapt de bal weg. Służewski met een sublieme pass. Verelst is nu in balbezit. Verelst geeft een lange en hoge pass. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Pitos Papitos 1:0

6e minuut.
Osiatyński geeft de bal voor. Bădoiu kopt de bal weg. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Escopeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski onderschept slim de pass. Służewski passt de bal met de wreef. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Pitos Papitos 2:0

11e minuut.
Służewski geeft een lange en hoge pass. Fusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu geeft een lange en hoge pass. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Beştea passt de bal zonder na te denken. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lód probeert naar een medespeler te passen. Verelst is nu in balbezit. Verelst passt de bal in één keer door. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Toader trapt de bal weg. Służewski rent richting de bal. Verelst speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gronowski speelt de bal door. Służewski is nu in balbezit. Służewski passt de bal in één keer door. Verelst rent richting de bal. Verelst passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lód is nu in balbezit. Lód geeft de bal voor. Bădoiu kopt de bal weg. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiatyński speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Pitos Papitos 3:0

35e minuut.
Verelst rent richting de bal. Verelst geeft de bal voor. Cardoso kopt de bal weg. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Verelst geeft een hoge lob. Pachuła heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Pitos Papitos 4:0

39e minuut.
Verelst met een sublieme pass. Daar is Gronowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea rent richting de bal. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 33%, Pitos Papitos 67%.
Widzew Masters - Pitos Papitos 4:0

49e minuut.
Atanasio is nu in balbezit. Atanasio geeft de bal voor. Ciocan kopt de bal weg. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Toader bokst de bal weg.

51e minuut.
Fusi geeft een lange en hoge pass. Verelst probeert de bal aan de voet te houden. Ciocan met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Atanasio geeft een hoge lob. Cardoso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escopeta. Escopeta krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Osiatyński geeft een lange en hoge pass. Verelst rent richting de bal. Verelst speelt de bal door. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kossler rent richting de bal. Verelst onderschept slim de pass. Verelst passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Pitos Papitos 5:0

67e minuut.
Beştea geeft de bal voor. Escopeta probeert de bal met de borst te controleren. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Pitos Papitos 6:0

72e minuut.
Kossler geeft een lange en hoge pass. Służewski speelt de bal door. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Pitos Papitos 7:0

74e minuut.
Verelst probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Ciocan rent richting de bal. Ciocan geeft de bal voor. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan passt de bal met de wreef. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Fóris met een harde bal richting middenveld. Bădoiu kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Służewski geeft een hoge lob. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bădoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardoso neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Pitos Papitos 8:0

88e minuut.
Kossler is nu in balbezit. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu passt de bal zonder na te denken. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 31%, Pitos Papitos 69%.
Widzew Masters - Pitos Papitos 8:0