Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: u Balbiny
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12945
Niebieski Ochojec eLeFCe
PsychoFans Tactiek kkk
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 49.4
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Guayre Betancort met een snelle inworp. Muslimović is nu in balbezit. Knockaert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Knockaert is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raposo met een snelle inworp. Kerepeczky met een sublieme pass. Goggi is nu in balbezit. Goggi draait met de bal, schiet en ... Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goggi is nu in balbezit. Goggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Biagioli is nu in balbezit. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft een hoge lob. Goggi rent richting de bal. Goggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Biagioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagioli verovert de bal door een tackle van achteren. Dunga is nu in balbezit. Dunga schiet op doel. Xavier de Oliveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Muslimović speelt de bal door. Culebras rent richting de bal. Culebras passt de bal zonder na te denken. Dunga rent richting de bal. Dunga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Goggi is nu in balbezit. Guayre Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi verovert de bal door een tackle van achteren. Goggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - eLeFCe 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieski Ochojec 53%, eLeFCe 47%.
Niebieski Ochojec - eLeFCe 1:0

47e minuut.
Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goggi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berruet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - eLeFCe 2:0

49e minuut.
Buzzelli is nu in balbezit. Buzzelli passt de bal zonder na te denken. Culebras probeert naar een medespeler te passen. Dunga is nu in balbezit. Dunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Weyland is nu in balbezit. Weyland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guayre Betancort de bal. Goggi onderschept slim de pass. Goggi haalt uit met een fantastische trap. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Dębowicz probeert naar een medespeler te passen. Culebras bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras met een sublieme pass. Dunga rent richting de bal. Dunga draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira bokst de bal weg.

77e minuut.
Dunga speelt de bal door. Biagioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaventte maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Benaventte moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Benaventte schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Culebras met een snelle inworp. Dębowicz is nu in balbezit. Dębowicz passt de bal in één keer door. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - eLeFCe 2:1

82e minuut.
Culebras bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras geeft de bal voor. Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Biagioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagioli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Culebras rent richting de bal. Grimoldi begaat een overtreding. Culebras raakt geblesseerd tijdens het duel. Guayre Betancort met een snel genomen vrije trap. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga draait met de bal, schiet en ... Grimoldi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Raposo geeft de bal voor. Weyland kopt de bal weg. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biagioli rent richting de bal. Biagioli draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieski Ochojec 57%, eLeFCe 43%.
Niebieski Ochojec - eLeFCe 2:1