Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDZEW_ŁÓDŹ San Zadole
Herbapol Tactiek Tak Tyka
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 39.8
formidable Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


6e minuut.
Pflingsten geeft een hoge lob. Lostingi rent richting de bal. Lostingi probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lostingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lostingi probeert naar een medespeler te passen. Altsepp heeft problemen om de bal te vangen. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. Kusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - San Zadole 1:0

12e minuut.
Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Kusiak speelt de bal door. Lostingi met een sublieme pass. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Daar is Wanglorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanglorz geeft de bal voor. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - San Zadole 2:0

25e minuut.
Inworp. Lostingi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batta probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lostingi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batta is nu in balbezit. Batta geeft een lange en hoge pass. Altsepp krijgt zijn hoofd ertegen. Kusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Meca heeft problemen om de bal te vangen. Chmieliński probeert naar een medespeler te passen. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - San Zadole 3:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chmieliński met de inworp. Lostingi rent richting de bal. Lostingi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - San Zadole 4:0

39e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jurkowski de bal. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Wanglorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Altsepp is nu in balbezit. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meca. Meca krijgt een gele kaart. Chmieliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmieliński komt bij de bal en schiet. Kusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Kusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 22%, San Zadole 78%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - San Zadole 4:0

46e minuut.
Tupczyński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wanglorz verovert de bal door een tackle van achteren. Wanglorz met een sublieme pass. Bogoescu is nu in balbezit. Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński schiet op doel. Kusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Lostingi onderschept slim de pass. Lostingi speelt de bal door. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bogoescu met een sublieme pass. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz passt de bal in één keer door. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doumbiya komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lostingi rent richting de bal. Lostingi passt de bal zonder na te denken. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Kusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - San Zadole 5:0

68e minuut.
Daar is Lostingi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lostingi probeert naar een medespeler te passen. Polak rent richting de bal. Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Lostingi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lostingi passt de bal in één keer door. Altsepp heeft problemen om de bal te vangen. Altsepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - San Zadole 6:0

76e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lostingi onderschept slim de pass. Lostingi passt de bal met de wreef. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - San Zadole 7:0

80e minuut.
Polak geeft de bal voor. Lostingi geeft de bal voor. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - San Zadole 8:0

89e minuut.
Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp geeft een hoge lob. Lostingi speelt de bal door. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Doumbiya kan de bal niet met de borst controleren. Batta geeft de bal voor. Meca kan de bal niet met de borst controleren. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 28%, San Zadole 72%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - San Zadole 8:0