Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Woda Mineralna R T S Widzew Łódź
matesko Tactiek 5-3-1-1
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 44.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Wilczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iemma met een snelle inworp. Martínez Mora is nu in balbezit. Martínez Mora geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bluszcz controleert de bal met de borst. Bluszcz geeft de bal voor. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz schiet op doel. De bal raakt de paal. Bittar is nu in balbezit. Bittar geeft de bal voor. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Turletto rent richting de bal. Turletto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - R T S Widzew Łódź 1:0

12e minuut.
Turletto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Mora probeert naar een medespeler te passen. Tenderenda met een sublieme pass. Turletto is nu in balbezit. Turletto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Martínez Mora passt de bal in één keer door. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki onderschept slim de pass. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - R T S Widzew Łódź 2:0

18e minuut.
Jovanov onderschept slim de pass. Rozgon verovert de bal door een tackle van achteren. Rozgon passt de bal in één keer door. Martínez Mora rent richting de bal. Martínez Mora geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vajda kopt de bal weg. Rozgon rent richting de bal. Rozgon passt de bal met de wreef. Daar is Martínez Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Mora geeft de bal voor. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Răzlovanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răzlovanu geeft een lange en hoge pass. Bittar rent richting de bal. Bittar geeft een lange en hoge pass. Hudysz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tenderenda probeert naar een medespeler te passen. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto passt de bal met de wreef. Daar is Martínez Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Mora geeft de bal voor. Clements bokst de bal weg. Montemerlo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łapanka is nu in balbezit. Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - R T S Widzew Łódź 3:0

32e minuut.
Răzlovanu is nu in balbezit. Răzlovanu geeft een lange en hoge pass. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Bove probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Łapanka geeft een hoge lob. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hudysz de bal. Hudysz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Wilczyński geeft de bal voor. Inworp. Tenderenda met de inworp. Montemerlo rent richting de bal. Montemerlo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jovanov passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bluszcz de bal onder controle te krijgen. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz haalt uit met een fantastische trap. Bove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - R T S Widzew Łódź 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 36%, R T S Widzew Łódź 64%.
KS Woda Mineralna - R T S Widzew Łódź 3:1

50e minuut.
Inworp. Dyrkacz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Răzlovanu passt de bal zonder na te denken. Bittar is nu in balbezit. Daar is Bittar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bittar geeft een lange en hoge pass. Hudysz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - R T S Widzew Łódź 3:2

52e minuut.
Skrzyniecki komt het veld opgelopen. Naramowicki komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Clements trapt de bal weg van het doel. Bluszcz kopt de bal weg. Drozdu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Bove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bittar is nu in balbezit. Bittar draait met de bal, schiet en ... Bove maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hudysz controleert de bal met de borst. Hudysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - R T S Widzew Łódź 3:3

63e minuut.
Jovanov rent richting de bal. Jovanov geeft een hoge lob. Hudysz rent richting de bal. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Bove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - R T S Widzew Łódź 3:4

68e minuut.
Szeląg geeft de bal voor. Inworp. Tenderenda met de inworp. Turletto is nu in balbezit. Turletto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hudysz is nu in balbezit. Rozgon onderschept slim de pass. Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Martínez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Răzlovanu rent richting de bal. Turletto onderschept slim de pass. Turletto speelt de bal door. Tenderenda is nu in balbezit. Tenderenda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Martínez Mora passt de bal in één keer door. Răzlovanu is nu in balbezit. Turletto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turletto krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Jovanov met een sublieme pass. Drozdu rent richting de bal. Hudysz onderschept slim de pass. Hudysz schiet op doel. Bove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - R T S Widzew Łódź 3:5

87e minuut.
Tenderenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz onderschept slim de pass. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz onderschept slim de pass. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Bove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 41%, R T S Widzew Łódź 59%.
KS Woda Mineralna - R T S Widzew Łódź 3:5