Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: SDW Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29403
R T S Widzew Łódź KS Woda Mineralna
5-3-1-1 Tactiek matesko
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 59.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Clements met een sublieme pass. Jovanov kopt de bal weg. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - KS Woda Mineralna 1:0

24e minuut.
Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Couton is nu in balbezit. Couton passt de bal in één keer door. Daar is Harrington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrington geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krivošija springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clements kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Răzlovanu onderschept slim de pass. Răzlovanu geeft een hoge lob. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz onderschept slim de pass. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Bove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dereyne met een sublieme pass. Harrington is nu in balbezit. Harrington speelt de bal door. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Răzlovanu is nu in balbezit. Răzlovanu geeft de bal voor. Ruciński probeert naar een medespeler te passen. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Harrington geeft een hoge lob. Gandolfi is nu in balbezit. Gandolfi probeert naar een medespeler te passen. Turletto is nu in balbezit. Turletto schiet op doel. Clements verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Taquara met de inworp. Harrington rent richting de bal. Harrington geeft een hoge lob. Krivošija krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R T S Widzew Łódź - KS Woda Mineralna 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 67%, KS Woda Mineralna 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R T S Widzew Łódź - KS Woda Mineralna 1:1

47e minuut.
Rozgon met een sublieme pass. Dereyne is nu in balbezit. Harrington is nu in balbezit. Harrington geeft de bal voor. Krivošija krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Dyrkacz komt het veld opgelopen. Naramowicki komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Couton onderschept slim de pass. Couton geeft een hoge lob. Răzlovanu kopt de bal weg. Gandolfi is nu in balbezit. Gandolfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skrzyniecki komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Dereyne rent richting de bal. Dereyne passt de bal met de wreef. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dyrkacz de bal onder controle te krijgen. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Rozgon is nu in balbezit. Bluszcz begaat een overtreding. Rozgon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rozgon met een snel genomen vrije trap. Dereyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne passt de bal zonder na te denken. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Diaconeasa komt het veld opgelopen. Harrington met een snelle inworp. Taquara probeert de bal met de borst te controleren. Bittar rent richting de bal. Bittar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - KS Woda Mineralna 2:1

69e minuut.
Răzlovanu is nu in balbezit. Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington geeft een hoge lob. Clements verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dereyne is nu in balbezit. Dereyne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R T S Widzew Łódź - KS Woda Mineralna 2:2

71e minuut.
Szeląg geeft de bal voor. Taquara kopt de bal weg. Harrington kan de bal niet met de borst controleren. Harrington geeft een lange en hoge pass. Krivošija maakt een snoekduik en kopt de bal. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Rozgon passt de bal met de wreef. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington met een sublieme pass. Dereyne rent richting de bal. Dereyne haalt uit met een fantastische trap. Clements verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - KS Woda Mineralna 2:3

79e minuut.
Harrington is nu in balbezit. Harrington met een sublieme pass. Dereyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne haalt uit met een fantastische trap. Clements probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - KS Woda Mineralna 2:4

82e minuut.
Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija rent richting de bal. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Harrington is nu in balbezit. Harrington passt de bal in één keer door. Răzlovanu probeert naar een medespeler te passen. Bittar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bittar geeft een hoge lob. Bove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hudysz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - KS Woda Mineralna 3:4

87e minuut.
Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. Harrington speelt de bal door. Dereyne rent richting de bal. Dereyne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gandolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfi speelt de bal door. Szeląg heeft problemen om de bal te vangen. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 83%, KS Woda Mineralna 17%.
R T S Widzew Łódź - KS Woda Mineralna 3:4