Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eLeFCe Pitos Papitos
kkk Tactiek Moja
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 41.1
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Campos met een sublieme pass. Pałczyński rent richting de bal. Bosak verovert de bal door een tackle van achteren. Weyland rent richting de bal. Weyland geeft de bal voor. Toader bokst de bal weg.

9e minuut.
Zanchini is nu in balbezit. Dębowicz onderschept slim de pass. Dębowicz passt de bal met de wreef. Dunga rent richting de bal. Dunga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. del Val rent richting de bal. del Val draait met de bal, schiet en ... Gronowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Pitos Papitos 1:0

18e minuut.
Kossler rent richting de bal. del Val verovert de bal door een tackle van achteren. Escopeta begaat een overtreding. Escopeta krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gronowski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Culebras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Val rent richting de bal. del Val schiet op doel. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gronowski geeft een lange en hoge pass. Bosak is nu in balbezit. Bosak met een sublieme pass. Biagioli is nu in balbezit. Biagioli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guayre Betancort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Val is nu in balbezit. del Val haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gronowski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Culebras passt de bal in één keer door. Weyland heeft problemen om de bal te vangen. Weyland passt de bal met de wreef. del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val draait met de bal, schiet en ... Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Pitos Papitos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eLeFCe 38%, Pitos Papitos 62%.
eLeFCe - Pitos Papitos 2:0

49e minuut.
Buzzelli kopt de bal weg. Dębowicz rent richting de bal. Dębowicz met een sublieme pass. del Val rent richting de bal. del Val geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dębowicz passt de bal in één keer door. del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val verovert de bal door een tackle van achteren. del Val draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bosak met een sublieme pass. Escopeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębowicz onderschept slim de pass. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Bosak passt de bal met de wreef. Dunga is nu in balbezit. Dunga met een sublieme pass. del Val is nu in balbezit. del Val haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bosak heeft problemen om de bal te vangen. Bosak kopt de bal weg. Biagioli is nu in balbezit. Biagioli haalt uit met een fantastische trap. Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Pitos Papitos 3:0

72e minuut.
Bosak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Weyland de bal. Weyland met een sublieme pass. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga schiet op doel. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bosak geeft de bal voor. Biagioli kopt de bal weg. Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Dunga rent richting de bal. Dunga schiet op doel. Toader bokst de bal weg.

77e minuut.
Weyland speelt de bal door. Biagioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagioli probeert naar een medespeler te passen. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Zanchini de bal onder controle te krijgen. Dębowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębowicz met een sublieme pass. Dunga is nu in balbezit. Dunga haalt uit met een fantastische trap. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bosak kopt de bal weg. Klungelig pakt Beştea de bal. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga schiet op doel. Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Pitos Papitos 4:0

90e minuut.
Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga speelt de bal door. del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val schiet op doel. Biagioli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eLeFCe 32%, Pitos Papitos 68%.
eLeFCe - Pitos Papitos 4:0