Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitos Papitos eLeFCe
Moja Tactiek kkk
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Culebras passt de bal in één keer door. Escopeta is nu in balbezit. Knockaert maakt een afschuwelijke overtreding. Knockaert krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Weyland geeft de bal voor. Knockaert kopt de bal weg. Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Dunga is nu in balbezit. Dunga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pałczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal met de wreef. Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żaczek schiet op doel. Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Pałczyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weyland met de inworp. del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Knockaert is nu in balbezit. Escopeta met een sublieme pass. Weyland probeert naar een medespeler te passen. Dunga rent richting de bal. Dunga draait met de bal, schiet en ... Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dębowicz passt de bal in één keer door. Culebras heeft problemen om de bal te vangen. Culebras speelt de bal door. Knockaert rent richting de bal. Knockaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Escopeta met een sublieme pass. Dębowicz is nu in balbezit. Dębowicz met een sublieme pass. Daar is Dunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Fidler kopt de bal weg. Culebras heeft problemen om de bal te vangen. Culebras met een sublieme pass. Klungelig pakt del Val de bal. del Val schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Escopeta verovert de bal door een tackle van achteren. Escopeta passt de bal in één keer door. Żaczek rent richting de bal. Żaczek schiet op doel. Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - eLeFCe 1:0

31e minuut.
Fusi rent richting de bal. Guayre Betancort verovert de bal door een tackle van achteren. Guayre Betancort met een sublieme pass. Dunga rent richting de bal. Dunga schiet op doel. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Guayre Betancort met een sublieme pass. Dunga is nu in balbezit. Dunga passt de bal met de wreef. Knockaert rent richting de bal. Knockaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 63%, eLeFCe 37%.
Pitos Papitos - eLeFCe 1:0

47e minuut.
Pachuła geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weyland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Val rent richting de bal. del Val haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Escopeta rent richting de bal. Escopeta passt de bal in één keer door. Weyland speelt de bal door. del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pałczyński passt de bal in één keer door. Buzzelli rent richting de bal. Buzzelli geeft de bal voor. Knockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Knockaert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Beştea de bal. Dunga is nu in balbezit. Dunga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Beştea de bal. Weyland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kossler de bal. Dunga is nu in balbezit. Dunga schiet op doel. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pitos Papitos - eLeFCe 1:1

57e minuut.
Guayre Betancort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culebras speelt de bal door. Dębowicz speelt de bal door. Dunga rent richting de bal. Dunga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Escopeta met een sublieme pass. Culebras is nu in balbezit. Culebras probeert naar een medespeler te passen. Dunga rent richting de bal. Dunga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Escopeta probeert naar een medespeler te passen. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val verovert de bal door een tackle van achteren. del Val schiet op doel. De bal raakt de paal. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Escopeta heeft problemen om de bal te vangen. Dębowicz speelt de bal door. Dunga is nu in balbezit. Dunga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - eLeFCe 1:2

82e minuut.
Guayre Betancort speelt de bal door. Klungelig pakt Knockaert de bal. Knockaert geeft een hoge lob. del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Buzzelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pachuła met een snelle inworp. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Campos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Guayre Betancort de bal onder controle te krijgen. Fusi rent richting de bal. Fusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pitos Papitos - eLeFCe 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 66%, eLeFCe 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pitos Papitos - eLeFCe 2:2