Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Masters Niebieski Ochojec
Rhapsody Tactiek PsychoFans
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 51.1
formidable Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Goggi onderschept slim de pass. Goggi passt de bal zonder na te denken. Buzek probeert naar een medespeler te passen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Xavier de Oliveira bokst de bal weg.

20e minuut.
Buzek met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Niebieski Ochojec 1:0

23e minuut.
Grimoldi met een sublieme pass. Kerepeczky speelt de bal door. Buzek probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Xavier de Oliveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst passt de bal in één keer door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Xavier de Oliveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Niebieski Ochojec 2:0

37e minuut.
Buzek speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Grimoldi rent richting de bal. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Xavier de Oliveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Niebieski Ochojec 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 37%, Niebieski Ochojec 63%.
Widzew Masters - Niebieski Ochojec 3:0

47e minuut.
Bădoiu passt de bal zonder na te denken. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso passt de bal in één keer door. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Niebieski Ochojec 4:0

57e minuut.
Cardoso schiet op doel. Xavier de Oliveira speelt de bal door. Verelst kopt de bal weg. Bădoiu probeert de bal met de borst te controleren. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Xavier de Oliveira bokst de bal weg.

62e minuut.
Osiatyński onderschept slim de pass. Osiatyński met een sublieme pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Niebieski Ochojec 5:0

73e minuut.
Buzek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Służewski rent richting de bal. Służewski passt de bal in één keer door. Verelst geeft een lange en hoge pass. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Niebieski Ochojec 6:0

85e minuut.
Verelst probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muñoz krijgt een gele kaart. Cardoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cardoso neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Xavier de Oliveira bokst de bal weg. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Xavier de Oliveira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Niebieski Ochojec 7:0

89e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski passt de bal in één keer door. Buzek met een sublieme pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Trachtulec geeft de bal voor. Inworp. Verelst met de inworp. Służewski geeft een lange en hoge pass. Cardoso springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 36%, Niebieski Ochojec 64%.
Widzew Masters - Niebieski Ochojec 7:0