Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: u Balbiny
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14898
Niebieski Ochojec Widzew Masters
PsychoFans Tactiek Rhapsody
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 54.7
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen goed


5e minuut.
Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio geeft een lange en hoge pass. Ciocan speelt de bal door. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Verelst kopt de bal weg. Klungelig pakt Bădoiu de bal. Grimoldi begaat een overtreding. Grimoldi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Służewski passt de bal zonder na te denken. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu passt de bal met de wreef. Cadena rent richting de bal. Cadena haalt uit met een fantastische trap. Xavier de Oliveira bokst de bal weg.

11e minuut.
Raposo geeft een lange en hoge pass. Ciocan kopt de bal weg. Cadena speelt de bal door. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ciocan verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan passt de bal met de wreef. Verelst is nu in balbezit. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xavier de Oliveira probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Trachtulec de bal. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu schiet op doel. Xavier de Oliveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - Widzew Masters 0:1

20e minuut.
Ciocan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Verelst de bal. Verelst probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Verelst met een snelle inworp. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski passt de bal zonder na te denken. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Raposo rent richting de bal. Verelst verovert de bal door een tackle van achteren. Verelst speelt de bal door. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu geeft een hoge lob. Xavier de Oliveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bădoiu is nu in balbezit. Benaventte met een sublieme pass. Trachtulec rent richting de bal. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Verelst met een snelle inworp. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Trachtulec probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

36e minuut.
Berruet probeert naar een medespeler te passen. Goggi rent richting de bal. Kerepeczky speelt de bal door. Berruet rent richting de bal. Berruet schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Kerepeczky met een sublieme pass. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio geeft een lange en hoge pass. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Raposo is nu in balbezit. Goggi is nu in balbezit. Goggi passt de bal met de wreef. Verelst speelt de bal door. Bădoiu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Verelst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cadena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - Widzew Masters 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieski Ochojec 75%, Widzew Masters 25%.
Niebieski Ochojec - Widzew Masters 0:2

51e minuut.
Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan passt de bal met de wreef. Cadena rent richting de bal. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Służewski probeert naar een medespeler te passen. Cadena heeft problemen om de bal te vangen. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena rent richting de bal. Cadena schiet op doel. Xavier de Oliveira bokst de bal weg.

60e minuut.
Verelst verovert de bal door een tackle van achteren. Verelst passt de bal met de wreef. Atanasio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cadena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadena schiet op doel. Xavier de Oliveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Benaventte geeft de bal voor. Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński passt de bal zonder na te denken. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Vizcaíno is nu in balbezit. Ciocan begaat een overtreding. Ciocan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieski Ochojec 72%, Widzew Masters 28%.
Niebieski Ochojec - Widzew Masters 0:2