Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Zadole Widzew Masters
Tak Tyka Tactiek Rhapsody
51% Balbezit 49%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 50.1
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Pflingsten rent richting de bal. Verelst met een sublieme pass. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Kusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verelst zal de hoekschop nemen. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Kusiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Widzew Masters 0:1

17e minuut.
Verelst is nu in balbezit. Verelst passt de bal zonder na te denken. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Kusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Widzew Masters 0:2

21e minuut.
Małyszek met de inworp. Służewski is nu in balbezit. Służewski geeft een lange en hoge pass. Cardoso springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Bădoiu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Małyszek speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu is nu in balbezit. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Verelst passt de bal zonder na te denken. Bădoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meca. Meca krijgt een gele kaart. Bădoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verelst zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kusiak met een harde bal richting middenveld. Służewski kopt de bal weg. Cardoso rent richting de bal. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Grenda speelt de bal door. Bahonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Małyszek zijn tegenspeler op de grond. Małyszek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Bădoiu kopt de bal weg. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso passt de bal in één keer door. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Bogoescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cardoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Cardoso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Widzew Masters 0:3

41e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu onderschept slim de pass. Daar is Bădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Kusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Peixoto is nu in balbezit. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Zadole 83%, Widzew Masters 17%.
San Zadole - Widzew Masters 0:3

46e minuut.
Tupczyński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Meca rent richting de bal. Cardoso onderschept slim de pass. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Tupczyński speelt de bal door. Osiatyński rent richting de bal. Osiatyński passt de bal zonder na te denken. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Leščinskis probeert naar een medespeler te passen. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski passt de bal zonder na te denken. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Służewski rent richting de bal. Klungelig pakt Dzierżyński de bal. Bojinov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bojinov krijgt een gele kaart.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doumbiya komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Osiatyński onderschept slim de pass. Osiatyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Tupczyński de bal. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bogoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Bogoescu probeert de bal aan de voet te houden. Kusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Osiatyński met een sublieme pass. Leščinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leščinskis passt de bal in één keer door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cardoso passt de bal met de wreef. Verelst rent richting de bal. Verelst met een sublieme pass. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Widzew Masters 0:4

74e minuut.
Służewski onderschept slim de pass. Służewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bogoescu de bal. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Kusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Peixoto met een sublieme pass. Verelst rent richting de bal. Verelst passt de bal met de wreef. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Kusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Widzew Masters 0:5

80e minuut.
Cardoso probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu rent richting de bal. Grenda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grenda krijgt een gele kaart. Bădoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cardoso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Widzew Masters 0:6

90e minuut.
Peixoto kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verelst met een snelle inworp. Służewski rent richting de bal. Służewski geeft een hoge lob. Kusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Zadole 76%, Widzew Masters 24%.
San Zadole - Widzew Masters 0:6