Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Masters San Zadole
Rhapsody Tactiek Tak Tyka
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 40.4
formidable Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Polak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciocan met een snelle inworp. Cardoso geeft een lange en hoge pass. Meca probeert de bal aan de voet te houden. Kusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak maakt een afschuwelijke overtreding. Cardoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Cardoso komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 1:0

6e minuut.
Daar is Bahonar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Meca is nu in balbezit. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bogoescu kopt de bal weg. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Kusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 2:0

9e minuut.
Peixoto speelt de bal door. Atanasio speelt de bal door. Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 3:0

11e minuut.
Leščinskis geeft een hoge lob. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu passt de bal in één keer door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Małyszek geeft de bal voor. Bogoescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 4:0

15e minuut.
Cardoso controleert de bal met de borst. Meca bereikt de bal nog maar net als eerste. Meca probeert naar een medespeler te passen. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov draait met de bal, schiet en ... Fóris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu schiet op doel. Kusiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Leščinskis rent richting de bal. Leščinskis geeft de bal voor. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Kusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Małyszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso rent richting de bal. Przepiera rent richting de bal. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 5:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małyszek met een snelle inworp. Służewski geeft een lange en hoge pass. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen. Kusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 6:0

40e minuut.
Bahonar passt de bal met de wreef. Bojinov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lód. Lód krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cardoso passt de bal met de wreef. Daar is Bădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meca is nu in balbezit. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przepiera begaat een overtreding. Małyszek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bădoiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 7:0

44e minuut.
Bahonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso passt de bal in één keer door. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 34%, San Zadole 66%.
Widzew Masters - San Zadole 7:0

46e minuut.
Tupczyński komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Małyszek passt de bal met de wreef. Służewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Polak de bal. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ciocan kopt de bal weg. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meca rent richting de bal. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 8:0

57e minuut.
Ciocan passt de bal zonder na te denken. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 9:0

59e minuut.
Cardoso geeft de bal voor. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peixoto krijgt een gele kaart. Bădoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cardoso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 10:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doumbiya komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Małyszek geeft een hoge lob. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Osiatyński onderschept slim de pass. Osiatyński geeft een hoge lob. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu schiet op doel. Kusiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 11:0

67e minuut.
Inworp. Ciocan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski geeft een lange en hoge pass. Cardoso is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Małyszek rent richting de bal. Bădoiu rent richting de bal. Polak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polak krijgt een gele kaart. Bădoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardoso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Kusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 12:0

72e minuut.
Cardoso schiet op doel. Kusiak met een sublieme pass. Ciocan kopt de bal weg. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Atanasio geeft een hoge lob. Bădoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Meca de bal. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Służewski probeert naar een medespeler te passen. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek passt de bal zonder na te denken. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Służewski rent richting de bal. Służewski geeft een lange en hoge pass. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Bojinov de bal. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - San Zadole 13:0

88e minuut.
Peixoto passt de bal zonder na te denken. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski passt de bal met de wreef. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Kusiak trapt de bal weg. Służewski kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 23%, San Zadole 77%.
Widzew Masters - San Zadole 13:0