Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: SDW Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20364
R T S Widzew Łódź eLeFCe
5-3-1-1 Tactiek kkk
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 52.3
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Dunga met een sublieme pass. Knockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Knockaert onderschept slim de pass. Knockaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Biagioli is nu in balbezit. Biagioli geeft een hoge lob. Culebras speelt de bal door. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Łapanka speelt de bal door. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanov probeert naar een medespeler te passen. Bittar rent richting de bal. Bittar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bittar rent richting de bal. Bittar geeft de bal voor. Hudysz rent richting de bal. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - eLeFCe 1:0

20e minuut.
Răzlovanu onderschept slim de pass. Răzlovanu geeft de bal voor. Hudysz rent richting de bal. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - eLeFCe 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 62%, eLeFCe 38%.
R T S Widzew Łódź - eLeFCe 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Wilczyński de bal. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dębowicz. Dębowicz krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Biagioli rent richting de bal. Weyland is nu in balbezit. Weyland geeft de bal voor. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga draait met de bal, schiet en ... Clements bokst de bal weg.

51e minuut.
Răzlovanu is nu in balbezit. Bosak verovert de bal door een tackle van achteren. Bosak passt de bal zonder na te denken. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skrzyniecki komt het veld opgelopen. Naramowicki komt het veld opgelopen. Dyrkacz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Culebras is nu in balbezit. Culebras passt de bal in één keer door. Knockaert is nu in balbezit. Knockaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Biagioli de bal onder controle te krijgen. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak probeert naar een medespeler te passen. Biagioli is nu in balbezit. Biagioli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Clements trapt de bal weg van het doel. Weyland is nu in balbezit. Weyland probeert naar een medespeler te passen. Biagioli is nu in balbezit. Biagioli haalt uit met een fantastische trap. Clements kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Biagioli kopt de bal weg. Naramowicki probeert de bal aan de voet te houden. Dunga rent richting de bal. Dunga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Clements trapt de bal weg van het doel. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland passt de bal met de wreef. Biagioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagioli schiet op doel. Clements verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Biagioli heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răzlovanu. Biagioli raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weyland is nu in balbezit. Weyland passt de bal met de wreef. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Biagioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weyland met een sublieme pass. Dyrkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga onderschept slim de pass. Dunga schiet op doel. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clements speelt de bal door. Dębowicz kopt de bal weg. Weyland rent richting de bal. Weyland geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Skrzyniecki geeft de bal voor. Inworp. Bosak met de inworp. Biagioli kan de bal niet met de borst controleren. Biagioli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 80%, eLeFCe 20%.
R T S Widzew Łódź - eLeFCe 2:0