Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitos Papitos KS Woda Mineralna
Moja Tactiek matesko
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 50.6
goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Fusi rent richting de bal. Gandolfi onderschept slim de pass. Gandolfi passt de bal met de wreef. Dereyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beştea heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - KS Woda Mineralna 0:1

4e minuut.
Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto passt de bal zonder na te denken. Gronowski rent richting de bal. Krivošija onderschept slim de pass. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. Toader bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Pałczyński is nu in balbezit. Taquara onderschept slim de pass. Taquara passt de bal met de wreef. Dereyne rent richting de bal. Dereyne schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Harrington is nu in balbezit. Pachuła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harrington is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rozgon wilt de vrije trap nemen. Gronowski probeert de bal aan de voet te houden. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - KS Woda Mineralna 0:2

16e minuut.
Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto probeert naar een medespeler te passen. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Rozgon verovert de bal door een tackle van achteren. Rozgon passt de bal zonder na te denken. Krivošija rent richting de bal. Krivošija draait met de bal, schiet en ... Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - KS Woda Mineralna 0:3

22e minuut.
Gandolfi met een snelle inworp. Turletto is nu in balbezit. Turletto met een sublieme pass. Gandolfi geeft een lange en hoge pass. Krivošija maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Turletto verovert de bal door een tackle van achteren. Turletto passt de bal in één keer door. Dereyne is nu in balbezit. Dereyne haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Taquara passt de bal in één keer door. Harrington is nu in balbezit. Harrington passt de bal in één keer door. Dereyne is nu in balbezit. Dereyne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Taquara met een sublieme pass. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington passt de bal in één keer door. Dereyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

38e minuut.
Gandolfi passt de bal zonder na te denken. Dereyne is nu in balbezit. Beştea rent richting de bal. Dereyne onderschept slim de pass. Dereyne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - KS Woda Mineralna 0:4

42e minuut.
Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Turletto rent richting de bal. Turletto passt de bal in één keer door. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Couton kopt de bal weg. Gandolfi geeft een lange en hoge pass. Dereyne kopt de bal weg. Krivošija rent richting de bal. Krivošija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Turletto probeert naar een medespeler te passen. Dereyne is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beştea. Dereyne wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 73%, KS Woda Mineralna 27%.
Pitos Papitos - KS Woda Mineralna 0:4

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Krivošija de bal onder controle te krijgen. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington probeert naar een medespeler te passen. Dereyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - KS Woda Mineralna 0:5

50e minuut.
Harrington is nu in balbezit. Harrington passt de bal in één keer door. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - KS Woda Mineralna 0:6

55e minuut.
Dereyne kopt de bal weg. Turletto rent richting de bal. Turletto passt de bal zonder na te denken. Daar is Krivošija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivošija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Martínez Mora komt het veld opgelopen. Montemerlo komt het veld opgelopen. Kordély komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gandolfi is nu in balbezit. Gandolfi speelt de bal door. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija schiet op doel. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Montemerlo heeft problemen om de bal te vangen. Gandolfi rent richting de bal. Gandolfi passt de bal in één keer door. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Montemerlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanchini rent richting de bal. Zanchini passt de bal in één keer door. Kordély is nu in balbezit. Kordély geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Couton speelt de bal door. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gronowski de bal onder controle te krijgen. Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - KS Woda Mineralna 0:7

77e minuut.
Couton verovert de bal door een tackle van achteren. Couton passt de bal in één keer door. Gandolfi speelt de bal door. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kossler probeert naar een medespeler te passen. Couton geeft een lange en hoge pass. Beştea met een sublieme pass. Gandolfi rent richting de bal. Gandolfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couton met de inworp. Martínez Mora geeft een lange en hoge pass. Krivošija rent richting de bal. Krivošija schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 82%, KS Woda Mineralna 18%.
Pitos Papitos - KS Woda Mineralna 0:7