Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Woda Mineralna Pitos Papitos
matesko Tactiek Moja
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 40.1
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Dereyne is nu in balbezit. Gronowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martínez Mora. Martínez Mora krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Beştea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harrington is nu in balbezit. Harrington geeft een hoge lob. Krivošija springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 1:0

15e minuut.
Inworp. Fusi met de inworp. Campos geeft de bal voor. Żaczek is nu in balbezit. Żaczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 1:1

18e minuut.
Harrington onderschept slim de pass. Harrington met een sublieme pass. Martínez Mora met een sublieme pass. Krivošija heeft problemen om de bal te vangen. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gandolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfi geeft een hoge lob. Dereyne rent richting de bal. Dereyne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 2:1

19e minuut.
Harrington probeert naar een medespeler te passen. Dereyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne passt de bal zonder na te denken. Gronowski rent richting de bal. Krivošija onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gandolfi neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Dereyne de bal. Beştea rent richting de bal. Dereyne onderschept slim de pass. Dereyne draait met de bal, schiet en ... Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 3:1

29e minuut.
Couton is nu in balbezit. Couton met een sublieme pass. Klungelig pakt Dereyne de bal. Dereyne draait met de bal, schiet en ... Beştea probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija schiet op doel. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 4:1

33e minuut.
Toader probeert naar een medespeler te passen. Couton kopt de bal weg. Krivošija met een sublieme pass. Dereyne heeft problemen om de bal te vangen. Dereyne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gandolfi is nu in balbezit. Gandolfi passt de bal met de wreef. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 33%, Pitos Papitos 67%.
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 5:1

46e minuut.
Krivošija is nu in balbezit. Campos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krivošija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruciński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krivošija krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dereyne is nu in balbezit. Dereyne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 6:1

55e minuut.
Beştea geeft de bal voor. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara geeft de bal voor. Krivošija kan de bal niet met de borst controleren. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 7:1

57e minuut.
Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington met een sublieme pass. Dereyne rent richting de bal. Harrington is nu in balbezit. Harrington geeft een hoge lob. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 8:1

63e minuut.
Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington passt de bal met de wreef. Martínez Mora probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krivošija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivošija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gronowski onderschept slim de pass. Inworp. Gandolfi met de inworp. Martínez Mora rent richting de bal. Martínez Mora geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gandolfi rent richting de bal. Gandolfi met een sublieme pass. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija schiet op doel. Gronowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diaconeasa komt het veld opgelopen. Diaconeasa met een snelle inworp. Martínez Mora controleert de bal met de borst. Martínez Mora geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington onderschept slim de pass. Harrington speelt de bal door. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Couton kopt de bal weg. Escopeta heeft problemen om de bal te vangen. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija schiet op doel. Gronowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Toader trapt de bal weg van het doel. Couton kopt de bal weg. Martínez Mora probeert naar een medespeler te passen. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Escopeta met een sublieme pass. Martínez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel. Toader bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 9:1

87e minuut.
Gandolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfi passt de bal in één keer door. Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 10:1

89e minuut.
Klungelig pakt Gandolfi de bal. Gandolfi geeft een hoge lob. Beştea heeft problemen om de bal te vangen. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 20%, Pitos Papitos 80%.
KS Woda Mineralna - Pitos Papitos 10:1