Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: u Balbiny
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20655
Niebieski Ochojec WIDZEW_ŁÓDŹ
PsychoFans Tactiek Herbapol
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 59.5
adequate Schieten formidable
average Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Delgado met een snelle inworp. Wanglorz rent richting de bal. Vizcaíno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vizcaíno is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Muslimović geeft de bal voor. Ewiak rent richting de bal. Ewiak passt de bal in één keer door. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Chmieliński rent richting de bal. Trachtulec onderschept slim de pass. Lostingi onderschept slim de pass. Lostingi draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:1

20e minuut.
Ewiak passt de bal zonder na te denken. Lostingi rent richting de bal. Lostingi passt de bal met de wreef. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lostingi speelt de bal door. Yébenes is nu in balbezit. Yébenes geeft de bal voor. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tkaczuk probeert naar een medespeler te passen. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz passt de bal in één keer door. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Berruet speelt de bal door. Goggi rent richting de bal. Kuryluk begaat een overtreding. Goggi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Goggi kan niet meer verder spelen.

33e minuut.
Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado met een sublieme pass. Lostingi is nu in balbezit. Lostingi geeft een lange en hoge pass. Altsepp springt en kopt de bal. Xavier de Oliveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lostingi passt de bal met de wreef. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz passt de bal zonder na te denken. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. Xavier de Oliveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ewiak kopt de bal weg. Muslimović heeft problemen om de bal te vangen. Lostingi probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński schiet op doel. De bal raakt de paal. Xavier de Oliveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Batta passt de bal zonder na te denken. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz speelt de bal door. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altsepp rent richting de bal. Altsepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieski Ochojec 66%, WIDZEW_ŁÓDŹ 34%.
Niebieski Ochojec - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:2

46e minuut.
Lostingi passt de bal in één keer door. Wanglorz heeft problemen om de bal te vangen. Wanglorz passt de bal met de wreef. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ewiak speelt de bal door. Lostingi is nu in balbezit. Lostingi passt de bal met de wreef. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Trachtulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trachtulec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ewiak met de inworp. Lostingi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Batta passt de bal zonder na te denken. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz passt de bal in één keer door. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:3

76e minuut.
Muslimović is nu in balbezit. Wanglorz onderschept slim de pass. Wanglorz passt de bal in één keer door. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lostingi speelt de bal door. Batta is nu in balbezit. Batta geeft de bal voor. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lostingi speelt de bal door. Chmieliński is nu in balbezit. Benaventte bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp onderschept slim de pass. Altsepp schiet op doel. Xavier de Oliveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieski Ochojec 65%, WIDZEW_ŁÓDŹ 35%.
Niebieski Ochojec - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:3