Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDZEW_ŁÓDŹ Niebieski Ochojec
Herbapol Tactiek PsychoFans
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 51.1
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Altsepp probeert naar een medespeler te passen. Lostingi is nu in balbezit. Lostingi passt de bal in één keer door. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Xavier de Oliveira bokst de bal weg.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lostingi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batta geeft een lange en hoge pass. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Niebieski Ochojec 1:0

3e minuut.
Lostingi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batta rent richting de bal. Batta geeft een hoge lob. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Lostingi probeert naar een medespeler te passen. Altsepp rent richting de bal. Muñoz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Altsepp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Altsepp zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Niebieski Ochojec 2:0

13e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Raposo is nu in balbezit. Lostingi onderschept slim de pass. Lostingi geeft de bal voor. Altsepp springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lostingi passt de bal zonder na te denken. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz passt de bal zonder na te denken. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Xavier de Oliveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Altsepp passt de bal in één keer door. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz met een sublieme pass. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz passt de bal met de wreef. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp schiet op doel. Xavier de Oliveira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Niebieski Ochojec 3:0

33e minuut.
Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz passt de bal met de wreef. Batta rent richting de bal. Batta geeft de bal voor. Altsepp maakt een snoekduik en kopt de bal. Xavier de Oliveira bokst de bal weg. Daar is Trachtulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lostingi zal de hoekschop nemen. Chmieliński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Grimoldi is nu in balbezit. Muslimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Batta probeert naar een medespeler te passen. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Batta passt de bal zonder na te denken. Lostingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lostingi passt de bal zonder na te denken. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Niebieski Ochojec 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 34%, Niebieski Ochojec 66%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - Niebieski Ochojec 4:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lostingi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batta rent richting de bal. Batta schiet op doel. Altsepp krijgt zijn hoofd ertegen. Xavier de Oliveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Lostingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslimović begaat een overtreding. Lostingi raakt geblesseerd tijdens het duel. Batta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altsepp springt en kopt de bal. Xavier de Oliveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Muslimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslimović begaat een overtreding. Muslimović krijgt een gele kaart. Wanglorz raakt geblesseerd tijdens het duel. Batta met een snel genomen vrije trap. Chmieliński springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Lostingi passt de bal zonder na te denken. Batta bereikt de bal nog maar net als eerste. Batta passt de bal zonder na te denken. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Wanglorz passt de bal met de wreef. Lostingi is nu in balbezit. Lostingi passt de bal met de wreef. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Xavier de Oliveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lostingi is nu in balbezit. Lostingi passt de bal in één keer door. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Xavier de Oliveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 30%, Niebieski Ochojec 70%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - Niebieski Ochojec 4:0