Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Zadole eLeFCe
Tak Tyka Tactiek kkk
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Buzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębowicz speelt de bal door. Knockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Knockaert haalt uit met een fantastische trap. Kusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - eLeFCe 0:1

20e minuut.
Culebras bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras speelt de bal door. Knockaert met een sublieme pass. Dunga is nu in balbezit. Dunga draait met de bal, schiet en ... Kusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Inworp. Culebras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knockaert geeft een hoge lob. del Val rent richting de bal. del Val schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Przepiera heeft problemen om de bal te vangen. Dębowicz rent richting de bal. Dębowicz speelt de bal door. Dunga is nu in balbezit. Dunga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dębowicz kopt de bal weg. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Meca begaat een overtreding. Meca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Zadole 72%, eLeFCe 28%.
San Zadole - eLeFCe 0:1

46e minuut.
Tupczyński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tupczyński onderschept slim de pass. Dębowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dębowicz passt de bal in één keer door. Dunga is nu in balbezit. Dunga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - eLeFCe 0:2

51e minuut.
Polak passt de bal in één keer door. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga onderschept slim de pass. Dunga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Knockaert rent richting de bal. Knockaert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tupczyński is nu in balbezit. Tupczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bosak met de inworp. Weyland geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Peixoto onderschept slim de pass. Culebras onderschept slim de pass. Culebras geeft een hoge lob. Dunga heeft problemen om de bal te vangen. Dunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Doumbiya komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dunga heeft problemen om de bal te vangen. Bogoescu rent richting de bal. Dunga verovert de bal door een tackle van achteren. Dunga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - eLeFCe 0:3

83e minuut.
Bogoescu kopt de bal weg. Meca heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knockaert. Knockaert krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Guayre Betancort geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pflingsten de bal onder controle te krijgen. Peixoto geeft de bal voor. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov schiet op doel. Cuéllar bokst de bal weg.

88e minuut.
Cuéllar trapt de bal weg van het doel. Culebras bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras passt de bal zonder na te denken. Dunga heeft problemen om de bal te vangen. Dunga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Zadole 60%, eLeFCe 40%.
San Zadole - eLeFCe 0:3