Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:47
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: SDW Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20377
R T S Widzew Łódź Widzew Masters
5-3-1-1 Tactiek Rhapsody
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 52.4
redelijk Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Ciocan met de inworp. Służewski rent richting de bal. Służewski passt de bal in één keer door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Răzlovanu probeert naar een medespeler te passen. Jovanov rent richting de bal. Verelst begaat een overtreding. Verelst krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verelst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bădoiu kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Widzew Masters 0:1

13e minuut.
Ciocan met de inworp. Służewski rent richting de bal. Służewski geeft een hoge lob. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Clements verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wieszczycki de bal. Bădoiu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verelst neemt de hoekschop. Cardoso springt en kopt de bal. Paal!

16e minuut.
Atanasio geeft de bal voor. Bădoiu is nu in balbezit. Jovanov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jovanov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Răzlovanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răzlovanu passt de bal met de wreef. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Verelst rent richting de bal. Verelst geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Widzew Masters 0:2

25e minuut.
Leščinskis passt de bal zonder na te denken. Bădoiu rent richting de bal. Răzlovanu onderschept slim de pass. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Służewski probeert naar een medespeler te passen. Ciocan heeft problemen om de bal te vangen. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Clements trapt de bal weg. Ciocan speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu schiet op doel. Clements kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Widzew Masters 0:3

30e minuut.
Lód met een sublieme pass. Daar is Verelst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verelst geeft een lange en hoge pass. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Clements trapt de bal weg. Verelst is nu in balbezit. Verelst probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Widzew Masters 0:4

35e minuut.
Bluszcz controleert de bal met de borst. Służewski rent richting de bal. Służewski met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Widzew Masters 0:5

44e minuut.
Służewski met een sublieme pass. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan passt de bal zonder na te denken. Służewski is nu in balbezit. Służewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 73%, Widzew Masters 27%.
R T S Widzew Łódź - Widzew Masters 0:5

46e minuut.
Atanasio geeft een hoge lob. Verelst rent richting de bal. Verelst geeft een lange en hoge pass. Cardoso springt en kopt de bal. Clements maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Widzew Masters 0:6

50e minuut.
Szeląg is nu in balbezit. Szeląg geeft de bal voor. Verelst speelt de bal door. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal rolt over de achterlijn. Naramowicki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements speelt de bal door. Bluszcz kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skrzyniecki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bădoiu met een snelle inworp. Verelst rent richting de bal. Verelst geeft een hoge lob. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Widzew Masters 0:7

69e minuut.
Leščinskis geeft een hoge lob. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bădoiu de bal. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ciocan geeft de bal voor. Cardoso kopt de bal weg. Naramowicki rent richting de bal. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Szeląg met een sublieme pass. Bădoiu probeert de bal aan de voet te houden. Verelst is nu in balbezit. Verelst geeft een lange en hoge pass. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal. Clements bokst de bal weg. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Atanasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst passt de bal in één keer door. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Verelst speelt de bal door. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 77%, Widzew Masters 23%.
R T S Widzew Łódź - Widzew Masters 0:7