Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDZEW_ŁÓDŹ Pitos Papitos
Herbapol Tactiek Moja
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 40.1
formidable Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Chmieliński heeft problemen om de bal te vangen. Chmieliński passt de bal zonder na te denken. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Pitos Papitos 1:0

6e minuut.
Chmieliński geeft de bal voor. Daar is Altsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea is nu in balbezit. Altsepp onderschept slim de pass. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Pitos Papitos 2:0

12e minuut.
Escopeta probeert naar een medespeler te passen. Batta probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wanglorz verovert de bal door een tackle van achteren. Wanglorz passt de bal met de wreef. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Pitos Papitos 3:0

23e minuut.
Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński schiet op doel. Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Pitos Papitos 4:0

29e minuut.
Ewiak passt de bal zonder na te denken. Lostingi is nu in balbezit. Lostingi passt de bal in één keer door. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wanglorz met een sublieme pass. Klungelig pakt Chmieliński de bal. Chmieliński passt de bal met de wreef. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Pitos Papitos 5:0

45e minuut.
Daar is Zanchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batta rent richting de bal. Batta passt de bal in één keer door. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 34%, Pitos Papitos 66%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - Pitos Papitos 5:0

53e minuut.
Kuryluk passt de bal zonder na te denken. Lostingi rent richting de bal. Lostingi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Altsepp de bal. Altsepp schiet op doel. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Daar is Wanglorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanglorz met een sublieme pass. Chmieliński heeft problemen om de bal te vangen. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Altsepp passt de bal in één keer door. Lostingi met een sublieme pass. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Pitos Papitos 6:0

61e minuut.
Gronowski kopt de bal weg. Daar is Lostingi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lostingi geeft een hoge lob. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Pitos Papitos 7:0

76e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp passt de bal zonder na te denken. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz passt de bal in één keer door. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Pitos Papitos 8:0

83e minuut.
Beştea geeft de bal voor. Batta kopt de bal weg. Klungelig pakt Gronowski de bal. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński schiet op doel. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Batta passt de bal zonder na te denken. Lostingi heeft problemen om de bal te vangen. Lostingi passt de bal in één keer door. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altsepp krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 33%, Pitos Papitos 67%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - Pitos Papitos 8:0