Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitos Papitos WIDZEW_ŁÓDŹ
Moja Tactiek Herbapol
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 57.4
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Lostingi de bal. Lostingi passt de bal met de wreef. Wanglorz heeft problemen om de bal te vangen. Batta speelt de bal door. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz passt de bal in één keer door. Lostingi speelt de bal door. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Lostingi rent richting de bal. Lostingi speelt de bal door. Batta bereikt de bal nog maar net als eerste. Batta passt de bal zonder na te denken. Altsepp is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:1

25e minuut.
Wanglorz kopt de bal weg. Altsepp rent richting de bal. Altsepp passt de bal zonder na te denken. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ewiak probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński geeft de bal voor. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Batta met een sublieme pass. Wanglorz controleert de bal met de borst. Met opzet legt Escopeta zijn tegenspeler op de grond. Escopeta krijgt een gele kaart. Wanglorz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wanglorz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chmieliński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:2

44e minuut.
Lostingi is nu in balbezit. Lostingi geeft een lange en hoge pass. Altsepp kopt de bal weg. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Toader bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 67%, WIDZEW_ŁÓDŹ 33%.
Pitos Papitos - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:2

50e minuut.
Lostingi rent richting de bal. Lostingi passt de bal met de wreef. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński schiet op doel. Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:3

58e minuut.
Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. Altsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Altsepp schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Lostingi verovert de bal door een tackle van achteren. Lostingi met een sublieme pass. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:4

63e minuut.
Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak passt de bal zonder na te denken. Lostingi probeert naar een medespeler te passen. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp schiet op doel. Toader bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:5

74e minuut.
Batta onderschept slim de pass. Batta passt de bal in één keer door. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz geeft de bal voor. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:6

79e minuut.
Kuryluk geeft de bal voor. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:7

81e minuut.
Delgado rent richting de bal. Campos begaat een overtreding. Delgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delgado met een snel genomen vrije trap. Chmieliński kopt de bal weg. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:8

84e minuut.
Ewiak met een sublieme pass. Lostingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lostingi passt de bal in één keer door. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chmieliński passt de bal met de wreef. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz speelt de bal door. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. Toader bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 64%, WIDZEW_ŁÓDŹ 36%.
Pitos Papitos - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:8