Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:47
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: u Balbiny
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16967
Niebieski Ochojec KS Woda Mineralna
PsychoFans Tactiek matesko
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 57.7
goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daar is Grimoldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordély is nu in balbezit. Kordély passt de bal met de wreef. Dereyne rent richting de bal. Dereyne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Gandolfi geeft de bal voor. Trachtulec heeft problemen om de bal te vangen. Benaventte is nu in balbezit. Dereyne verovert de bal door een tackle van achteren. Dereyne schiet op doel. Xavier de Oliveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Trachtulec rent richting de bal. Kordély onderschept slim de pass. Kordély speelt de bal door. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Harrington rent richting de bal. Harrington geeft een lange en hoge pass. Daar is Krivošija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivošija draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Grimoldi de bal. Dereyne is nu in balbezit. Dereyne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - KS Woda Mineralna 0:1

32e minuut.
Harrington met een sublieme pass. Dereyne rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Benaventte ... Strafschop! Benaventte krijgt een gele kaart. Dereyne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krivošija kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - KS Woda Mineralna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieski Ochojec 71%, KS Woda Mineralna 29%.
Niebieski Ochojec - KS Woda Mineralna 0:2

53e minuut.
Harrington is nu in balbezit. Harrington passt de bal in één keer door. Taquara met een sublieme pass. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. Xavier de Oliveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Couton met een sublieme pass. Gandolfi met een sublieme pass. Harrington speelt de bal door. Dereyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne schiet op doel. Xavier de Oliveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kordély is nu in balbezit. Raposo verovert de bal door een tackle van achteren. Raposo geeft de bal voor. Berruet rent richting de bal. Berruet draait met de bal, schiet en ... Bove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Taquara rent richting de bal. Taquara passt de bal in één keer door. Grimoldi rent richting de bal. Dereyne onderschept slim de pass. Dereyne schiet op doel. Xavier de Oliveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xavier de Oliveira speelt de bal door. Daar is Orlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi schiet op doel. Bove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - KS Woda Mineralna 1:2

86e minuut.
Rozgon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozgon speelt de bal door. Krivošija rent richting de bal. Krivošija draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Trachtulec passt de bal zonder na te denken. Krivošija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara geeft een hoge lob. Krivošija krijgt zijn hoofd ertegen. Xavier de Oliveira bokst de bal weg.

90e minuut.
Trachtulec geeft een hoge lob. Inworp. Kordély zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gandolfi is nu in balbezit. Gandolfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieski Ochojec 69%, KS Woda Mineralna 31%.
Niebieski Ochojec - KS Woda Mineralna 1:2