Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Królikowice Nigdy Nie Zginie
5def5att Tactiek testowanowa
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 33.8
very good Schieten good
solid Passen weak
very good Verdedigen weak


7e minuut.
Arghirescu geeft de bal voor. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Montañez schiet op doel. Kikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Montañez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burczyński de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dłużewski. Dłużewski krijgt een gele kaart. Burczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maynard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arghirescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maynard passt de bal in één keer door. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz speelt de bal door. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kallestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Kikowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Boguś geeft een lange en hoge pass. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu probeert de bal met de borst te controleren. Montañez rent richting de bal. Montañez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baruffini geeft een hoge lob. Arghirescu kopt de bal weg. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Kikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Nigdy Nie Zginie 1:0

35e minuut.
Montañez onderschept slim de pass. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Montañez is nu in balbezit. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Kikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Osmanlı speelt de bal door. Baruffini geeft een hoge lob. Ibisz rent richting de bal. Ibisz geeft een hoge lob. Montañez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Nigdy Nie Zginie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 35%, Nigdy Nie Zginie 65%.
KS Królikowice - Nigdy Nie Zginie 2:0

50e minuut.
Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Boguś is nu in balbezit. Boguś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Nigdy Nie Zginie 3:0

61e minuut.
Burczyński met een snelle inworp. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś geeft de bal voor. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Osmanlı passt de bal met de wreef. Burczyński rent richting de bal. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś geeft een hoge lob. Montañez heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Nigdy Nie Zginie 4:0

69e minuut.
Osmanlı probeert naar een medespeler te passen. Burczyński rent richting de bal. Burczyński probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Osmanlı speelt de bal door. Ibisz rent richting de bal. Ibisz geeft een hoge lob. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kikowski met een harde bal richting middenveld. Baruffini kopt de bal weg. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Kikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Maynard passt de bal zonder na te denken. Lucio geeft een lange en hoge pass. Boguś is nu in balbezit. Boguś schiet op doel. Kikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Nigdy Nie Zginie 5:0

76e minuut.
Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas geeft een hoge lob. Rančev is nu in balbezit. Montañez onderschept slim de pass. Montañez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Maynard onderschept slim de pass. Maynard passt de bal met de wreef. Kallestad rent richting de bal. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ibisz rent richting de bal. Edelman is nu in balbezit. Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Nigdy Nie Zginie 6:0

89e minuut.
Osmanlı probeert naar een medespeler te passen. Kallestad is nu in balbezit. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Kikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 29%, Nigdy Nie Zginie 71%.
KS Królikowice - Nigdy Nie Zginie 6:0