Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ROGANY ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Alexanko onderschept slim de pass. Alexanko geeft een lange en hoge pass. Kapuvári met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Andorinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Struzik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andorinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Việt Duy controleert de bal met de borst. Andorinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Chrapek controleert de bal met de borst. Oscariosti is nu in balbezit. Oscariosti met een sublieme pass. Matto is nu in balbezit. Matto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Śmigło met een snelle inworp. Oscariosti speelt de bal door. Chrapek probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Andorinho bokst de bal weg.

18e minuut.
Seijas rent richting de bal. Seijas passt de bal in één keer door. Kapuvári is nu in balbezit. Oscariosti is nu in balbezit. Oscariosti geeft een lange en hoge pass. Snopek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matto controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:1

23e minuut.
Alexanko geeft de bal voor. Oscariosti is nu in balbezit. Oscariosti passt de bal met de wreef. Raffay heeft problemen om de bal te vangen. Raffay geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Snopek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:2

28e minuut.
Raffay met een snelle inworp. Serretti is nu in balbezit. Serretti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seijas de bal. Śmigło geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt passt de bal zonder na te denken. Fiadeiro speelt de bal door. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fiadeiro passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Oscariosti ... Strafschop! Oscariosti krijgt een gele kaart. Anioła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kapuvári zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Andorinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 53%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 47%.
KS ROGANY - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:2

50e minuut.
Kapuvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuvári probeert naar een medespeler te passen. Fiadeiro is nu in balbezit. Fiadeiro geeft een hoge lob. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Raffay probeert de bal met de borst te controleren. Struzik verovert de bal door een tackle van achteren. Struzik passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Andorinho bokst de bal weg. Imhoff heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Struzik zal de hoekschop nemen. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen. Andorinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 1:2

61e minuut.
Vallejo rent richting de bal. Vallejo probeert naar een medespeler te passen. Śmigło heeft problemen om de bal te vangen. Śmigło geeft een hoge lob. Matto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Oscariosti passt de bal met de wreef. Alexanko rent richting de bal. Matto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matto krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Hunt kan de bal niet met de borst controleren. Wierzbowski met een sublieme pass. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto verovert de bal door een tackle van achteren. Matto draait met de bal, schiet en ... Snopek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Chrapek geeft een hoge lob. Imhoff met een sublieme pass. Struzik geeft de bal voor. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ROGANY - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 2:2

76e minuut.
Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffay geeft de bal voor. Wierzbowski probeert de bal met de borst te controleren. Wierzbowski schiet op doel. Snopek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 2:3

90e minuut.
Gomułka speelt de bal door. Klungelig pakt Matto de bal. Hunt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hunt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 50%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 50%.
KS ROGANY - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 2:3