Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 KS ROGANY
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Matto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matto passt de bal met de wreef. Vallejo is nu in balbezit. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła schiet op doel. Andorinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Matto rent richting de bal. Grecu geeft een hoge lob. Hunt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski schiet op doel. Snopek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Śmigło kopt de bal weg. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski passt de bal zonder na te denken. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto schiet op doel. Snopek bokst de bal weg.

10e minuut.
Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt geeft de bal voor. Việt Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Andorinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Wierzbowski heeft problemen om de bal te vangen. Seijas onderschept slim de pass. Seijas speelt de bal door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári onderschept slim de pass. Kapuvári passt de bal in één keer door. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Hunt speelt de bal door. Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári passt de bal met de wreef. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chrapek probeert naar een medespeler te passen. Vallejo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapuvári. Kapuvári krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Imhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Imhoff geeft de bal voor. Wierzbowski rent richting de bal. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 54%, KS ROGANY 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS ROGANY 0:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andorinho met een harde bal richting middenveld. Serretti kopt de bal weg. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seijas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wierzbowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vallejo met een snel genomen vrije trap. Wierzbowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Gomułka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anioła probeert naar een medespeler te passen. Fiadeiro rent richting de bal. Fiadeiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Matto kopt de bal weg. Oscariosti rent richting de bal. Oscariosti geeft de bal voor. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chrapek speelt de bal door. Việt Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Duy geeft een hoge lob. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS ROGANY 0:1

61e minuut.
Śmigło rent richting de bal. Śmigło passt de bal in één keer door. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Serretti geeft de bal voor. Biczak probeert naar een medespeler te passen. Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro geeft een hoge lob. Anioła maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS ROGANY 0:2

66e minuut.
Alexanko geeft een hoge lob. Imhoff probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexanko met de inworp. Struzik geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Imhoff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matto de bal. Chrapek met een sublieme pass. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła schiet op doel. Andorinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 50%, KS ROGANY 50%.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS ROGANY 0:2