Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kraków DzikiDzikie
A Tactiek 433 na sterydach
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 40.1
good Schieten good
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Vozihnoj geeft de bal voor. Crenna kopt de bal weg. Ricksen probeert de bal aan de voet te houden. Castagnet is nu in balbezit. Castagnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - DzikiDzikie 0:1

3e minuut.
Wojtaszewski onderschept slim de pass. Inworp. Wojtaszewski met de inworp. Lasocki geeft de bal voor. Urkiola kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kokotović met een sublieme pass. Daar is Castagnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castagnet passt de bal met de wreef. Kjeldsberg is nu in balbezit. Kjeldsberg draait met de bal, schiet en ... Renne bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - DzikiDzikie 0:2

8e minuut.
Wyszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wyszyński geeft een hoge lob. Góngora kan de bal niet met de borst controleren. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Castagnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal zonder na te denken. Castagnet is nu in balbezit. Castagnet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski met een sublieme pass. Žarković is nu in balbezit. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass. Szamborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žarković rent richting de bal. Žarković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - DzikiDzikie 1:2

33e minuut.
Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Szamborski rent richting de bal. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Kraków - DzikiDzikie 2:2

38e minuut.
Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsberg is nu in balbezit. Kjeldsberg geeft een hoge lob. Castagnet is nu in balbezit. Castagnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - DzikiDzikie 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 46%, DzikiDzikie 54%.
Sporting Kraków - DzikiDzikie 2:3

50e minuut.
Niculae is nu in balbezit. Kjeldsberg onderschept slim de pass. Kjeldsberg probeert naar een medespeler te passen. Castagnet rent richting de bal. Castagnet draait met de bal, schiet en ... Renne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - DzikiDzikie 2:4

52e minuut.
Rogov onderschept slim de pass. Rogov speelt de bal door. Wyszyński is nu in balbezit. Wyszyński draait met de bal, schiet en ... Urkiola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković speelt de bal door. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - DzikiDzikie 3:4

71e minuut.
Wyszyński is nu in balbezit. Urkiola verovert de bal door een tackle van achteren. Crenna speelt de bal door. Wojtaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Kraków - DzikiDzikie 4:4

71e minuut.
Doldo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castagnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castagnet passt de bal met de wreef. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Van Dijck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lasocki speelt de bal door. Wojtaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Crenna verovert de bal door een tackle van achteren. Crenna probeert naar een medespeler te passen. Abraham geeft de bal voor. Van Dijck bokst de bal weg. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - DzikiDzikie 5:4

76e minuut.
Doldo is nu in balbezit. Crenna probeert naar een medespeler te passen. Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotović schiet op doel. Renne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Lasocki geeft een hoge lob. Urkiola is nu in balbezit. Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 40%, DzikiDzikie 60%.
Sporting Kraków - DzikiDzikie 5:4