Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 Nigdy Nie Zginie
532 Tactiek testowanowa
62% Balbezit 38%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 35.1
solide Schieten solide
goed Passen zwak
solide Verdedigen zwak


7e minuut.
Dłużewski rent richting de bal. Matto verovert de bal door een tackle van achteren. Matto geeft een hoge lob. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ... Kikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matto springt en kopt de bal. Kikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kikowski speelt de bal door. Vallejo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lucio de bal onder controle te krijgen. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Rančev geeft een hoge lob. Inworp. Raffay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matto rent richting de bal. Matto geeft een hoge lob. Kikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lucio kopt de bal weg. Serretti geeft een hoge lob. Wierzbowski springt en kopt de bal. Lucio controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 1:0

18e minuut.
Dłużewski kopt de bal weg. Wożniak is nu in balbezit. Wożniak speelt de bal door. Qinan is nu in balbezit. Qinan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Reichel speelt de bal door. Edelman rent richting de bal. Edelman met een sublieme pass. Solel is nu in balbezit. Solel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rančev geeft een hoge lob. Śmigło probeert de bal aan de voet te houden. Śmigło passt de bal met de wreef. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Vallejo onderschept slim de pass. Vallejo geeft een hoge lob. Oscariosti kopt de bal weg. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 2:0

31e minuut.
Matto is nu in balbezit. Matto met een sublieme pass. Wierzbowski is nu in balbezit. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 3:0

35e minuut.
Raffay passt de bal met de wreef. Oscariosti probeert naar een medespeler te passen. Serretti rent richting de bal. Serretti draait met de bal, schiet en ... Kikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 4:0

39e minuut.
Śmigło passt de bal zonder na te denken. Daar is Lucio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzbowski is nu in balbezit. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. Kikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 44%, Nigdy Nie Zginie 56%.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 5:0

47e minuut.
Edelman met een snelle inworp. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucio krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Raffay probeert naar een medespeler te passen. Imhoff probeert naar een medespeler te passen. Oscariosti is nu in balbezit. Oscariosti passt de bal met de wreef. Imhoff geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Serretti rent richting de bal. Serretti probeert naar een medespeler te passen. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto haalt uit met een fantastische trap. Kikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 6:0

57e minuut.
Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestár verovert de bal door een tackle van achteren. Lestár met een sublieme pass. Qinan rent richting de bal. Qinan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Oscariosti rent richting de bal. Oscariosti passt de bal zonder na te denken. Serretti is nu in balbezit. Serretti haalt uit met een fantastische trap. Kikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wierzbowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Oscariosti passt de bal in één keer door. Reichel rent richting de bal. Matto verovert de bal door een tackle van achteren. Matto draait met de bal, schiet en ... Kikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 7:0

81e minuut.
Raffay geeft een lange en hoge pass. Wierzbowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lucio ... Strafschop! Lucio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Wierzbowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serretti neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 8:0

84e minuut.
Edelman passt de bal met de wreef. Gomułka probeert naar een medespeler te passen. Serretti probeert naar een medespeler te passen. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 9:0

89e minuut.
Solel kopt de bal weg. Việt Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Duy geeft een lange en hoge pass. Raffay rent richting de bal. Raffay geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raffay zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Matto de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 32%, Nigdy Nie Zginie 68%.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Nigdy Nie Zginie 9:0