Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nigdy Nie Zginie ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003
testowanowa Tactiek 532
41% Balbezit 59%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 45.6
average Schieten good
adequate Passen good
weak Verdedigen good


13e minuut.
Oscariosti heeft problemen om de bal te vangen. Oscariosti speelt de bal door. Serretti met een sublieme pass. Daar is Wierzbowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:1

23e minuut.
Wicul kopt de bal weg. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek passt de bal met de wreef. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Andorinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul probeert naar een medespeler te passen. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot is nu in balbezit. Huot haalt uit met een fantastische trap. Andorinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Serretti speelt de bal door. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski speelt de bal door. Matto rent richting de bal. Matto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wożniak passt de bal in één keer door. Huot is nu in balbezit. Huot passt de bal in één keer door. Możdżonek rent richting de bal. Możdżonek schiet op doel. Andorinho bokst de bal weg. Huot rent richting de bal. Huot schiet op doel. Andorinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 45%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 55%.
Nigdy Nie Zginie - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:1

51e minuut.
Oscariosti passt de bal in één keer door. Raffay is nu in balbezit. Raffay probeert naar een medespeler te passen. Matto rent richting de bal. Matto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wożniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wożniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Możdżonek kopt de bal weg. Andorinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Wierzbowski de bal. Chyliński begaat een overtreding. Wierzbowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Vallejo met een snel genomen vrije trap. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. Trapolino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Imhoff geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wicul met een snelle inworp. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wożniak geeft een hoge lob. Andorinho probeert naar een medespeler te passen. Serretti kopt de bal weg. Wierzbowski is nu in balbezit. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Raffay passt de bal in één keer door. Serretti rent richting de bal. Matto heeft problemen om de bal te vangen. Serretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Serretti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:2

81e minuut.
Vallejo heeft problemen om de bal te vangen. Vallejo passt de bal in één keer door. Matto is nu in balbezit. Matto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 51%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 49%.
Nigdy Nie Zginie - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:3