Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ROGANY KS Królikowice
Normal Tactiek 5def5att
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Hunt geeft een hoge lob. Fiadeiro is nu in balbezit. Fiadeiro passt de bal zonder na te denken. Kapuvári geeft een lange en hoge pass. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Hunt kopt de bal weg. Klungelig pakt Grecu de bal. Boguś speelt de bal door. Montañez rent richting de bal. Montañez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biczak heeft problemen om de bal te vangen. Hunt met een sublieme pass. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Boguś passt de bal met de wreef. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Montañez rent richting de bal. Montañez schiet op doel. Snopek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Kapuvári de bal. Kapuvári probeert naar een medespeler te passen. Struzik is nu in balbezit. Struzik geeft een hoge lob. Anioła springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mechev kopt de bal weg. Kapuvári is nu in balbezit. Maynard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapuvári raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapuvári zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fitzgerald bokst de bal weg. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - KS Królikowice 1:0

41e minuut.
Struzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzik passt de bal zonder na te denken. Hunt probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Fitzgerald bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 49%, KS Królikowice 51%.
KS ROGANY - KS Królikowice 1:0

47e minuut.
Arghirescu rent richting de bal. Montañez rent richting de bal. Biczak verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Maynard onderschept slim de pass. Boguś is nu in balbezit. Boguś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montañez de bal. Montañez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ROGANY - KS Królikowice 1:1

49e minuut.
Seijas met een snelle inworp. Fiadeiro heeft problemen om de bal te vangen. bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Fiadeiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Struzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzik passt de bal in één keer door. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Fitzgerald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - KS Królikowice 2:1

58e minuut.
Arghirescu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boguś zal de hoekschop nemen. Montañez rent richting de bal. Montañez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Daar is Biczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ibisz de bal. Ibisz geeft een hoge lob. Boguś geeft een hoge lob. Snopek bokst de bal weg. Montañez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ROGANY - KS Królikowice 2:2

70e minuut.
Klungelig pakt Kapuvári de bal. Mechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapuvári krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Struzik passt de bal met de wreef. Hunt is nu in balbezit. Hunt passt de bal in één keer door. Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chrapek passt de bal in één keer door. Osmanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanlı geeft een hoge lob. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński draait met de bal, schiet en ... Snopek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 60%, KS Królikowice 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS ROGANY - KS Królikowice 2:2