Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghost Division Sporting Kraków
Normal Tactiek A
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 43.2
matig Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Hemrich passt de bal in één keer door. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski met een sublieme pass. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković draait met de bal, schiet en ... Nosal bokst de bal weg.

9e minuut.
Łątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątek met een sublieme pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Renne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - Sporting Kraków 1:0

16e minuut.
Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński passt de bal zonder na te denken. Lasocki met een sublieme pass. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kiszka rent richting de bal. Kiszka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abraham met de inworp. Wyszyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kobel speelt de bal door. Abraham is nu in balbezit. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyszyński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Žarković is nu in balbezit. Szamborski is nu in balbezit. Žarković rent richting de bal. Žarković draait met de bal, schiet en ... Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghost Division - Sporting Kraków 1:1

24e minuut.
Kiszka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abraham de bal. Abraham geeft de bal voor. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski passt de bal met de wreef. Nosal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - Sporting Kraków 1:2

30e minuut.
Niculae met een snelle inworp. Abraham is nu in balbezit. Abraham speelt de bal door. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel. Nosal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

43e minuut.
Wyszyński is nu in balbezit. Kobel onderschept slim de pass. Kobel met een sublieme pass. Hemrich heeft problemen om de bal te vangen. Hemrich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 68%, Sporting Kraków 32%.
Ghost Division - Sporting Kraków 1:2

51e minuut.
Batić probeert naar een medespeler te passen. Łątek rent richting de bal. Lasocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lasocki krijgt een gele kaart. Łątek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Łątek kan niet meer verder spelen. Rusoń komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Abraham met een sublieme pass. Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyszyński speelt de bal door. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Niculae speelt de bal door. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wojtaszewski de bal. Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass. Szamborski kopt de bal weg. Žarković is nu in balbezit. Žarković draait met de bal, schiet en ... Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - Sporting Kraków 1:3

81e minuut.
Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki onderschept slim de pass. Lasocki probeert naar een medespeler te passen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wojtaszewski met een snelle inworp. Batić verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham speelt de bal door. Daar is Szamborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Protazy kopt de bal weg. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 62%, Sporting Kraków 38%.
Ghost Division - Sporting Kraków 1:3