Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kraków Ghost Division
A Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Hemrich met een snelle inworp. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham met een sublieme pass. Castrillón rent richting de bal. Castrillón draait met de bal, schiet en ... Renne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Abraham met een sublieme pass. Szamborski rent richting de bal. Kiszka begaat een overtreding. Szamborski raakt geblesseerd tijdens het duel. Vozihnoj komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Žarković rent richting de bal. Žarković passt de bal met de wreef. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Ghost Division 1:0

25e minuut.
Moldoveanu rent richting de bal. Kobel probeert naar een medespeler te passen. Hemrich rent richting de bal. Hemrich geeft de bal voor. Castrillón springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Protazy geeft een lange en hoge pass. Hemrich kopt de bal weg. Castrillón is nu in balbezit. Castrillón haalt uit met een fantastische trap. Renne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Kraków - Ghost Division 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 42%, Ghost Division 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Kraków - Ghost Division 1:1

46e minuut.
Niculae geeft een hoge lob. Protazy is nu in balbezit. Žarković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Žarković krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Protazy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kobel speelt de bal door. Hemrich rent richting de bal. Hemrich geeft een hoge lob. Castrillón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Vozihnoj de bal onder controle te krijgen. Vozihnoj geeft de bal voor. Szamborski kopt de bal weg. Žarković is nu in balbezit. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Ghost Division 2:1

53e minuut.
Abraham geeft de bal voor. Protazy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zelkowski de bal onder controle te krijgen. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Nosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Taniukiewicz met de inworp. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Castrillón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Kraków - Ghost Division 2:2

57e minuut.
Batić speelt de bal door. Daar is Wojtaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszewski geeft een hoge lob. Szamborski maakt een snoekduik en kopt de bal. Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kosnowski rent richting de bal. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki met een sublieme pass. Žarković rent richting de bal. Žarković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Batić geeft een hoge lob. Castrillón probeert de bal met de borst te controleren. Kosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón verovert de bal door een tackle van achteren. Castrillón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 40%, Ghost Division 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Kraków - Ghost Division 2:2