Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Królikowice ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003
5def5att Tactiek 532
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 52.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


13e minuut.
Boguś passt de bal in één keer door. Việt Duy is nu in balbezit. Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Montañez draait met de bal, schiet en ... Andorinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanlı geeft een lange en hoge pass. Montañez is nu in balbezit. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Andorinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Boguś passt de bal zonder na te denken. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu speelt de bal door. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Osmanlı met de inworp. Śmigło speelt de bal door. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Burczyński rent richting de bal. Vallejo begaat een overtreding. Burczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Osmanlı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arghirescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daia geeft een lange en hoge pass. Montañez kopt de bal weg. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Andorinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Montañez geeft de bal voor. Ibisz kopt de bal weg. Daar is Oscariosti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Andorinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Andorinho probeert naar een medespeler te passen. Oscariosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscariosti passt de bal zonder na te denken. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fitzgerald met een sublieme pass. Śmigło kopt de bal weg. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ... Fitzgerald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 43%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 57%.
KS Królikowice - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:1

51e minuut.
Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Imhoff rent richting de bal. Boguś onderschept slim de pass. Boguś geeft een lange en hoge pass. Montañez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Osmanlı passt de bal in één keer door. Boguś rent richting de bal. Boguś passt de bal met de wreef. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gomułka geeft een lange en hoge pass. Mechev is nu in balbezit. Mechev geeft de bal voor. Arghirescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Królikowice - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 1:1

84e minuut.
Việt Duy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daia met een snelle inworp. Maynard geeft een hoge lob. Arghirescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 38%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Królikowice - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 1:1