Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 KS Królikowice
532 Tactiek 3214_wing
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 61.2
good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Złotorowicz speelt de bal door. Việt Duy is nu in balbezit. Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz schiet op doel. Andorinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS Królikowice 0:1

8e minuut.
Maynard met een snelle inworp. Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Andorinho probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

16e minuut.
Ibisz rent richting de bal. Montañez is nu in balbezit. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS Królikowice 0:2

18e minuut.
Việt Duy probeert naar een medespeler te passen. Raffay rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raffay zal de hoekschop nemen. Matto krijgt zijn hoofd ertegen. Fitzgerald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mechev met een sublieme pass. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz passt de bal met de wreef. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Andorinho bokst de bal weg.

23e minuut.
Klungelig pakt Mechev de bal. Mechev passt de bal met de wreef. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez draait met de bal, schiet en ... Andorinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS Królikowice 0:3

25e minuut.
Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Ibisz rent richting de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Potoku geeft een hoge lob. Maynard probeert de bal met de borst te controleren. Imhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Maynard onderschept slim de pass. Maynard passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Mechev met een sublieme pass. Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku met een sublieme pass. Montañez rent richting de bal. Montañez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Pinto Salinas geeft de bal voor. Imhoff heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Andorinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Duy is nu in balbezit. Potoku onderschept slim de pass. Potoku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mechev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potoku is nu in balbezit. Potoku geeft een lange en hoge pass. Montañez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS Królikowice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 71%, KS Królikowice 29%.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS Królikowice 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Gomułka de bal. Potoku rent richting de bal. Potoku speelt de bal door. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Montañez de bal. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. Andorinho bokst de bal weg.

54e minuut.
Potoku onderschept slim de pass. Potoku met een sublieme pass. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS Królikowice 0:5

60e minuut.
Oscariosti probeert naar een medespeler te passen. Mechev is nu in balbezit. Mechev speelt de bal door. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS Królikowice 0:6

62e minuut.
Montañez kopt de bal weg. Złotorowicz is nu in balbezit. Montañez is nu in balbezit. Montañez schiet op doel. Andorinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Potoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serretti verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Potoku zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Montañez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Việt Duy. Việt Duy krijgt een gele kaart. Montañez raakt geblesseerd tijdens het duel. Potoku zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montañez maakt een snoekduik en kopt de bal. Andorinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS Królikowice 0:7

71e minuut.
Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Việt Duy rent richting de bal. Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Andorinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Klungelig pakt Ibisz de bal. Ibisz schiet op doel. Việt Duy probeert de bal aan de voet te houden. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez onderschept slim de pass. Montañez met een sublieme pass. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel. Andorinho bokst de bal weg. Montañez rent richting de bal. Montañez schiet op doel. Andorinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Việt Duy geeft een hoge lob. Raffay kopt de bal weg. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Maynard is nu in balbezit. Maynard passt de bal zonder na te denken. Montañez rent richting de bal. Montañez draait met de bal, schiet en ... Andorinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mechev probeert naar een medespeler te passen. Potoku is nu in balbezit. Potoku geeft een hoge lob. Việt Duy controleert de bal met de borst. Montañez rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arghirescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montañez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 71%, KS Królikowice 29%.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - KS Królikowice 0:7