Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nigdy Nie Zginie KS ROGANY
testowanowa Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 50
goed Schieten solide
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Wożniak geeft een hoge lob. Kikowski kopt de bal weg. Biczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qinan is nu in balbezit. Qinan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wożniak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chrapek de bal. Chrapek geeft een lange en hoge pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De bal raakt de paal. Güneşoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:1

8e minuut.
Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:2

16e minuut.
Struzik heeft problemen om de bal te vangen. Kallestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzik onderschept slim de pass. Struzik geeft een hoge lob. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:3

20e minuut.
Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári passt de bal in één keer door. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Güneşoğlu trapt de bal weg van het doel. Wożniak kopt de bal weg. Kapuvári rent richting de bal. Kapuvári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kapuvári heeft problemen om de bal te vangen. Kapuvári geeft een hoge lob. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła schiet op doel. Güneşoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:4

26e minuut.
Alexanko geeft een hoge lob. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt passt de bal in één keer door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Fiadeiro is nu in balbezit. Fiadeiro probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Güneşoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 64%, KS ROGANY 36%.
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:5

46e minuut.
Fiadeiro rent richting de bal. Fiadeiro speelt de bal door. Kapuvári speelt de bal door. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt verovert de bal door een tackle van achteren. Hunt passt de bal zonder na te denken. Fiadeiro heeft problemen om de bal te vangen. Fiadeiro schiet op doel. Güneşoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:6

62e minuut.
Edelman geeft de bal voor. Qinan kopt de bal weg. Chrapek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kikowski rent richting de bal. Kikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Snopek trapt de bal weg van het doel. Hunt kopt de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ... Güneşoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:7

65e minuut.
Kapuvári is nu in balbezit. Anioła is nu in balbezit. Edelman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edelman krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Kapuvári de bal. Kapuvári passt de bal zonder na te denken. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Güneşoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:8

72e minuut.
Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski geeft een hoge lob. Struzik kopt de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Hunt probeert naar een medespeler te passen. Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro probeert naar een medespeler te passen. Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chrapek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Struzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struzik speelt de bal door. Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hunt passt de bal zonder na te denken. Edelman is nu in balbezit. Edelman probeert naar een medespeler te passen. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Edelman met een snelle inworp. Lestár geeft de bal voor. Fiadeiro kan de bal niet met de borst controleren. Wożniak verovert de bal door een tackle van achteren. Wożniak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Kallestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struzik is nu in balbezit. Struzik passt de bal in één keer door. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 58%, KS ROGANY 42%.
Nigdy Nie Zginie - KS ROGANY 0:9