Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kraków Kleinort
A Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 20.8
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Szamborski rent richting de bal. Szamborski speelt de bal door. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 1:0

13e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham geeft een lange en hoge pass. Daar is Powiecko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žarković rent richting de bal. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński probeert naar een medespeler te passen. Žarković rent richting de bal. Žarković draait met de bal, schiet en ... Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 2:0

19e minuut.
Kaniewski heeft problemen om de bal te vangen. Vozihnoj rent richting de bal. Vozihnoj geeft een hoge lob. Žarković is nu in balbezit. Žarković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 3:0

21e minuut.
Kaniewski is nu in balbezit. Lasocki verovert de bal door een tackle van achteren. Lasocki geeft een lange en hoge pass. Žarković controleert de bal met de borst. Žarković draait met de bal, schiet en ... Bigus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 4:0

26e minuut.
Wyszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wyszyński met een sublieme pass. Wojtaszewski met een sublieme pass. Žarković is nu in balbezit. Žarković draait met de bal, schiet en ... Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Wyszyński met een sublieme pass. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek speelt de bal door. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 5:0

31e minuut.
Abraham geeft een hoge lob. Wojtaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszewski passt de bal zonder na te denken. Žarković rent richting de bal. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Szymczak probeert de bal met de borst te controleren. Lasocki rent richting de bal. Lasocki met een sublieme pass. Žarković rent richting de bal. Žarković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Inworp. Abraham met een snelle inworp. Wyszyński is nu in balbezit. Wyszyński geeft de bal voor. Žarković maakt een snoekduik en kopt de bal. Bigus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bigus niet meer kan verder spelen. Bartkowiak komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Templak is nu in balbezit. Wojtaszewski met een sublieme pass. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković schiet op doel. Bartkowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 6:0

43e minuut.
Vozihnoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozihnoj geeft de bal voor. Powiecko rent richting de bal. Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski schiet op doel. Bartkowiak bokst de bal weg. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Bartkowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Žarković is nu in balbezit. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 25%, Kleinort 75%.
Sporting Kraków - Kleinort 7:0

46e minuut.
Abraham passt de bal met de wreef. Wojtaszewski probeert naar een medespeler te passen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Powiecko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 8:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Szamborski de bal onder controle te krijgen. Wyszyński rent richting de bal. Kapturek begaat een overtreding. Kapturek krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Bartkowiak speelt de bal door. Vozihnoj kopt de bal weg. Szymczak probeert de bal met de borst te controleren. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vozihnoj geeft een lange en hoge pass. Szamborski kopt de bal weg. Szymczak is nu in balbezit. Žarković onderschept slim de pass. Žarković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 9:0

58e minuut.
Bartkowiak trapt de bal weg van het doel. Wyszyński kopt de bal weg. Daar is Szymczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski onderschept slim de pass. Szamborski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 10:0

73e minuut.
Wyszyński is nu in balbezit. Wyszyński probeert naar een medespeler te passen. Szymczak kan de bal niet met de borst controleren. Szamborski rent richting de bal. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wyszyński passt de bal in één keer door. Szamborski rent richting de bal. Szamborski geeft een lange en hoge pass. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński met een sublieme pass. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Bartkowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 11:0

77e minuut.
Wojtaszewski kopt de bal weg. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković speelt de bal door. Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Bartkowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lasocki onderschept slim de pass. Lasocki passt de bal met de wreef. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Žarković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velasco komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Wyszyński passt de bal zonder na te denken. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Templak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Templak krijgt een gele kaart. Velasco raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vozihnoj neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - Kleinort 12:0

88e minuut.
Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz passt de bal in één keer door. Lasocki probeert naar een medespeler te passen. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 9%, Kleinort 91%.
Sporting Kraków - Kleinort 12:0