Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kleinort Sporting Kraków
Normal Tactiek A
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 41.7
poor Schieten solid
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Kaniewski passt de bal in één keer door. Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyszyński krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Klungelig pakt Martyniak de bal. Lasocki rent richting de bal. Lasocki passt de bal in één keer door. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:1

11e minuut.
Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak rent richting de bal. Wojtaszewski onderschept slim de pass. Wojtaszewski geeft een hoge lob. Szamborski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bigus trapt de bal weg van het doel. Wyszyński kopt de bal weg. Kapturek heeft problemen om de bal te vangen. Szamborski rent richting de bal. Szamborski geeft een lange en hoge pass. Bigus bokst de bal weg. Žarković rent richting de bal. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:2

15e minuut.
Žarković haalt uit met een fantastische trap. Daar is Buciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Powiecko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:3

19e minuut.
Szymczak heeft problemen om de bal te vangen. Žarković met een sublieme pass. Szamborski probeert de bal met de borst te controleren. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Powiecko kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:4

21e minuut.
Ricksen met een sublieme pass. Daar is Wojtaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biskupski is nu in balbezit. Žarković onderschept slim de pass. Žarković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Abraham rent richting de bal. Abraham passt de bal zonder na te denken. Wyszyński met een sublieme pass. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Templak rent richting de bal. Templak geeft een hoge lob. Lasocki kopt de bal weg. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:5

25e minuut.
Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass. Wyszyński kopt de bal weg. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wojtaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtaszewski met een sublieme pass. Žarković rent richting de bal. Žarković haalt uit met een fantastische trap. Bigus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:6

29e minuut.
Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković met een sublieme pass. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel. Bigus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:7

34e minuut.
Klungelig pakt Wojtaszewski de bal. Wojtaszewski geeft een hoge lob. Daar is Žarković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bigus trapt de bal weg. Abraham kopt de bal weg. Žarković rent richting de bal. Žarković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleinort 88%, Sporting Kraków 12%.
Kleinort - Sporting Kraków 0:7

47e minuut.
Lasocki geeft een lange en hoge pass. Powiecko geeft de bal voor. Lasocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Žarković de bal. Žarković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vozihnoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki geeft een lange en hoge pass. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Vozihnoj heeft problemen om de bal te vangen. Vozihnoj probeert naar een medespeler te passen. Wyszyński met een sublieme pass. Žarković is nu in balbezit. Žarković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Templak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtaszewski met de inworp. Žarković is nu in balbezit. Žarković geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Biskupski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtaszewski speelt de bal door. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:8

65e minuut.
Wyszyński passt de bal zonder na te denken. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak passt de bal in één keer door. Žarković rent richting de bal. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Abraham met de inworp. Wyszyński speelt de bal door. Powiecko onderschept slim de pass. Žarković rent richting de bal. Žarković geeft een lange en hoge pass. Bigus bokst de bal weg. Szamborski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:9

71e minuut.
Lasocki passt de bal met de wreef. Abraham is nu in balbezit. Abraham passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wojtaszewski de bal. Wojtaszewski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Szamborski passt de bal met de wreef. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković schiet op doel. Templak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:10

74e minuut.
Žarković passt de bal zonder na te denken. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski met een sublieme pass. Žarković rent richting de bal. Žarković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Bigus trapt de bal weg van het doel. Abraham speelt de bal door. Klungelig pakt Žarković de bal. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Bigus trapt de bal weg van het doel. Lasocki kopt de bal weg. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtaszewski met de inworp. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel. Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:11

90e minuut.
Abraham probeert naar een medespeler te passen. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski passt de bal zonder na te denken. Žarković is nu in balbezit. Žarković draait met de bal, schiet en ... Bigus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Bigus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - Sporting Kraków 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleinort 81%, Sporting Kraków 19%.
Kleinort - Sporting Kraków 0:12