Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nigdy Nie Zginie Sporting Kraków
testowanowa Tactiek A
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten solid
adequate Passen average
weak Verdedigen average


9e minuut.
Wojtaszewski rent richting de bal. Spaić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojtaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Vozihnoj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Sporting Kraków 0:1

25e minuut.
Daar is Chyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lestár speelt de bal door. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski schiet op doel. Tapar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Sporting Kraków 0:2

26e minuut.
Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chyliński de bal. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Vărzaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wojtaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Žarković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žarković geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wyszyński passt de bal in één keer door. Vărzaru geeft de bal voor. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot verovert de bal door een tackle van achteren. Huot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Sporting Kraków 1:2

36e minuut.
Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki passt de bal met de wreef. Szamborski rent richting de bal. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Sporting Kraków 1:3

39e minuut.
Wyszyński passt de bal met de wreef. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Lasocki met een sublieme pass. Szamborski rent richting de bal. Szamborski schiet op doel. Tapar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Sporting Kraków 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 64%, Sporting Kraków 36%.
Nigdy Nie Zginie - Sporting Kraków 1:4

50e minuut.
Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński geeft een hoge lob. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Wożniak verovert de bal door een tackle van achteren. Wożniak geeft de bal voor. Renne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Możdżonek is nu in balbezit. Możdżonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Sporting Kraków 2:4

75e minuut.
Lasocki passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Abraham de bal onder controle te krijgen. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski schiet op doel. Tapar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Sporting Kraków 2:5

89e minuut.
Wicul geeft een hoge lob. Vozihnoj speelt de bal door. Kosnowski heeft problemen om de bal te vangen. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 53%, Sporting Kraków 47%.
Nigdy Nie Zginie - Sporting Kraków 2:5