Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DzikiDzikie KS Królikowice
433 na sterydach Tactiek 5def5att
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.5 gemiddelde waardering 39.7
goed Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


6e minuut.
Crenna speelt de bal door. Castagnet is nu in balbezit. Castagnet met een sublieme pass. Doldo heeft problemen om de bal te vangen. Doldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Szajter met een sublieme pass. Kjeldsberg is nu in balbezit. Kjeldsberg passt de bal in één keer door. Doldo is nu in balbezit. Doldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kjeldsberg probeert naar een medespeler te passen. bin Qassim probeert de bal aan de voet te houden. Kjeldsberg speelt de bal door. Castagnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doldo rent richting de bal. Daia onderschept slim de pass. Crenna probeert naar een medespeler te passen. Castagnet rent richting de bal. Castagnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DzikiDzikie - KS Królikowice 1:0

41e minuut.
Rogov rent richting de bal. Rogov geeft de bal voor. Kjeldsberg kopt de bal weg. Castagnet is nu in balbezit. Castagnet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ibisz rent richting de bal. Ibisz geeft een hoge lob. Urkiola probeert de bal met de borst te controleren. Brożyna rent richting de bal. Brożyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DzikiDzikie 50%, KS Królikowice 50%.
DzikiDzikie - KS Królikowice 1:0

50e minuut.
Adăuje is nu in balbezit. Kjeldsberg onderschept slim de pass. Kjeldsberg probeert naar een medespeler te passen. Doldo is nu in balbezit. Doldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Willma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibisz met de inworp. Niosi rent richting de bal. Niosi geeft de bal voor. Van Dijck bokst de bal weg.

82e minuut.
Van Dijck trapt de bal weg van het doel. Szajter kopt de bal weg. Mechev is nu in balbezit. Kokotović verovert de bal door een tackle van achteren. Kokotović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DzikiDzikie 40%, KS Królikowice 60%.
DzikiDzikie - KS Królikowice 1:0