Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Królikowice DzikiDzikie
3214_wing Tactiek 433 na sterydach
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 37
excellent Schieten adequate
very good Passen weak
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz speelt de bal door. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel. Van Dijck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 1:0

2e minuut.
Arghirescu kopt de bal weg. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz passt de bal in één keer door. Montañez is nu in balbezit. Montañez draait met de bal, schiet en ... Van Dijck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Maynard passt de bal in één keer door. Urkiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez draait met de bal, schiet en ... Van Dijck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov geeft een hoge lob. Kokotović kopt de bal weg. Baruffini geeft een lange en hoge pass. Montañez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

20e minuut.
Montañez kopt de bal weg. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Van Dijck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Rogov de bal. Potoku met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel. Góngora probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Van Dijck geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potoku met de inworp. Złotorowicz geeft de bal voor. Ibisz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Potoku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Góngora is nu in balbezit. Montañez onderschept slim de pass. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 3:0

33e minuut.
Montañez geeft een lange en hoge pass. Rogov is nu in balbezit. Potoku verovert de bal door een tackle van achteren. Potoku geeft een lange en hoge pass. Złotorowicz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potoku is nu in balbezit. Potoku schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 4:0

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Van Dijck niet meer kan verder spelen. Bartali komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Doldo kopt de bal weg. Baruffini rent richting de bal. Met opzet legt Kokotović zijn tegenspeler op de grond. Kokotović krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Baruffini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baruffini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Potoku kopt de bal weg. Daar is Góngora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mechev passt de bal in één keer door. Potoku rent richting de bal. Potoku met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz met een sublieme pass. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Bartali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 21%, DzikiDzikie 79%.
KS Królikowice - DzikiDzikie 4:0

46e minuut.
Mechev onderschept slim de pass. Mechev geeft de bal voor. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Bartali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 5:0

48e minuut.
Mechev onderschept slim de pass. Mechev passt de bal met de wreef. Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku geeft een lange en hoge pass. Montañez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 6:0

55e minuut.
Ibisz passt de bal in één keer door. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz passt de bal in één keer door. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Potoku passt de bal zonder na te denken. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz probeert naar een medespeler te passen. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 7:0

61e minuut.
Willma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arghirescu met een snelle inworp. Złotorowicz geeft de bal voor. Montañez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 8:0

65e minuut.
Potoku probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz passt de bal met de wreef. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 9:0

67e minuut.
Rogov kopt de bal weg. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechev onderschept slim de pass. Mechev geeft een lange en hoge pass. Montañez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 10:0

68e minuut.
Maynard met een sublieme pass. Crenna is nu in balbezit. Maynard begaat een overtreding. Crenna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Potoku is nu in balbezit. Potoku passt de bal zonder na te denken. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Bartali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 11:0

75e minuut.
Arghirescu geeft de bal voor. Willma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechev is nu in balbezit. Mechev geeft een lange en hoge pass. Bartali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel. Bartali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Montañez de bal. Montañez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - DzikiDzikie 12:0

83e minuut.
Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu met een sublieme pass. Maynard met een sublieme pass. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas met een sublieme pass. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini geeft een hoge lob. Montañez maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Góngora geeft een lange en hoge pass. Maynard rent richting de bal. Maynard probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 26%, DzikiDzikie 74%.
KS Królikowice - DzikiDzikie 12:0