Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghost Division ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 51.3
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Oscariosti passt de bal in één keer door. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski speelt de bal door. Matto is nu in balbezit. Matto draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiszka. Wierzbowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śmigło zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matto krijgt zijn hoofd ertegen. Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Protazy onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:1

19e minuut.
Śmigło verovert de bal door een tackle van achteren. Śmigło passt de bal met de wreef. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Matto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serretti speelt de bal door. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. Zelkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śmigło neemt de hoekschop. Wierzbowski kopt de bal weg. Batić heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Śmigło speelt de bal door. Serretti probeert naar een medespeler te passen. Matto rent richting de bal. Matto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 66%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 34%.
Ghost Division - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siedłowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Matto rent richting de bal. Matto passt de bal in één keer door. Wierzbowski is nu in balbezit. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ... Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Raffay met de inworp. Matto geeft een lange en hoge pass. Śmigło controleert de bal met de borst. Śmigło geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:3

88e minuut.
Siedłowski is nu in balbezit. Siedłowski passt de bal met de wreef. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto schiet op doel. Nosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:4

89e minuut.
Raffay geeft een lange en hoge pass. Protazy kopt de bal weg. Klungelig pakt Delflaesse de bal. Matto is nu in balbezit. Matto haalt uit met een fantastische trap. Nosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 62%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 38%.
Ghost Division - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:4