Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kleinort KS ROGANY
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 49.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Anioła haalt uit met een fantastische trap. Templak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fiadeiro zal de hoekschop nemen. Anioła springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła onderschept slim de pass. Struzik met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:1

10e minuut.
Struzik passt de bal met de wreef. Chrapek met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. Na een snelle pass probeert Powiecko de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Kapuvári de bal. Kapuvári passt de bal zonder na te denken. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Templak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:2

16e minuut.
Buciński is nu in balbezit. Kapuvári onderschept slim de pass. Kapuvári probeert naar een medespeler te passen. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Struzik geeft de bal voor. Anioła kopt de bal weg. Templak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła onderschept slim de pass. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:3

25e minuut.
Kapuvári geeft een hoge lob. Klungelig pakt Powiecko de bal. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Alexanko rent richting de bal. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gorząd is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Klungelig pakt Fiadeiro de bal. Fiadeiro met een sublieme pass. Kapuvári met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:4

34e minuut.
Chrapek met een sublieme pass. Struzik rent richting de bal. Struzik speelt de bal door. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:5

37e minuut.
Struzik passt de bal in één keer door. Kapuvári geeft een lange en hoge pass. Daar is Templak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chrapek de bal. Chrapek passt de bal met de wreef. Struzik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Biczak geeft de bal voor. Fiadeiro geeft een hoge lob. Templak kan de bal niet met de borst controleren. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hunt kopt de bal weg. Powiecko rent richting de bal. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:6

44e minuut.
Hunt probeert naar een medespeler te passen. Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleinort 72%, KS ROGANY 28%.
Kleinort - KS ROGANY 0:6

48e minuut.
Inworp. Kapturek met een snelle inworp. Daar is Buciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struzik is nu in balbezit. Struzik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro passt de bal zonder na te denken. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bigus met een harde bal richting middenveld. Hunt kopt de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Buciński kopt de bal weg. Hunt rent richting de bal. Hunt passt de bal zonder na te denken. Struzik is nu in balbezit. Struzik passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Martyniak rent richting de bal. Biczak verovert de bal door een tackle van achteren. Chrapek geeft de bal voor. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári geeft de bal voor. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:7

68e minuut.
Chrapek rent richting de bal. Chrapek passt de bal zonder na te denken. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:8

69e minuut.
Struzik rent richting de bal. Struzik passt de bal zonder na te denken. Kapuvári geeft een hoge lob. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hunt rent richting de bal. Hunt geeft de bal voor. Klungelig pakt Templak de bal. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hunt rent richting de bal. Hunt met een sublieme pass. Kapuvári met een sublieme pass. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Kaniewski is nu in balbezit. Kaniewski geeft een hoge lob. Alexanko geeft de bal voor. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:9

85e minuut.
Buciński met de inworp. Kaniewski is nu in balbezit. Chrapek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaniewski neemt de penalty, wat een uithaal! Snopek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Struzik geeft een lange en hoge pass. Hunt kopt de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Bigus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:10

89e minuut.
Kapuvári probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła passt de bal in één keer door. Fiadeiro geeft een lange en hoge pass. Anioła springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleinort - KS ROGANY 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleinort 74%, KS ROGANY 26%.
Kleinort - KS ROGANY 0:11