Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ROGANY Kleinort
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 22.2
very good Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Anioła passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fiadeiro de bal. Fiadeiro met een sublieme pass. Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári schiet op doel. Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kapuvári heeft problemen om de bal te vangen. Kapuvári haalt uit met een fantastische trap. Powiecko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Powiecko de bal onder controle te krijgen. Chrapek rent richting de bal. Chrapek passt de bal in één keer door. Struzik is nu in balbezit. Struzik geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 2:0

15e minuut.
Gorząd rent richting de bal. Gorząd speelt de bal door. Kaniewski speelt de bal door. Martyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 2:1

17e minuut.
Templak geeft een hoge lob. Struzik heeft problemen om de bal te vangen. Struzik met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kapuvári geeft een lange en hoge pass. Fiadeiro probeert de bal met de borst te controleren. Biskupski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fiadeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapuvári legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 3:1

21e minuut.
Struzik is nu in balbezit. Struzik geeft een lange en hoge pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Templak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szymczak probeert naar een medespeler te passen. Chrapek met een sublieme pass. Biskupski rent richting de bal. Fiadeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Fiadeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Struzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzik geeft de bal voor. Biskupski rent richting de bal. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Buciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuvári probeert naar een medespeler te passen. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Bigus trapt de bal weg. Chrapek kopt de bal weg. Klungelig pakt Anioła de bal. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 4:1

33e minuut.
Kapuvári is nu in balbezit. Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Bigus bokst de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
García Sosa onderschept slim de pass. García Sosa probeert naar een medespeler te passen. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 5:1

39e minuut.
Kotkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári passt de bal in één keer door. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kapuvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapuvári haalt uit met een fantastische trap. Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Na een snelle pass probeert Templak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 6:1

41e minuut.
Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári passt de bal in één keer door. Struzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzik geeft een hoge lob. Templak kopt de bal weg. Bigus bokst de bal weg. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kapuvári probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Na een snelle pass probeert Templak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fiadeiro onderschept slim de pass. Fiadeiro speelt de bal door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ... Bigus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 7:1

44e minuut.
Fiadeiro speelt de bal door. Daar is Kapuvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 16%, Kleinort 84%.
KS ROGANY - Kleinort 7:1

51e minuut.
Struzik geeft een hoge lob. Biskupski controleert de bal met de borst. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 8:1

55e minuut.
Fiadeiro geeft een lange en hoge pass. Powiecko kopt de bal weg. Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro geeft de bal voor. Powiecko heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 9:1

57e minuut.
Struzik probeert naar een medespeler te passen. Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 10:1

63e minuut.
Templak geeft een lange en hoge pass. Kaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt maakt een afschuwelijke overtreding. Hunt krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kapuvári haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Templak de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fiadeiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Struzik kopt de bal weg. Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári speelt de bal door. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Templak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 11:1

75e minuut.
Hunt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro geeft een lange en hoge pass. Anioła maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bigus probeert naar een medespeler te passen. Hunt kopt de bal weg. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła schiet op doel. Na een snelle pass probeert Templak de bal onder controle te krijgen. Bigus bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Anioła passt de bal in één keer door. Kaniewski rent richting de bal. Kapuvári is nu in balbezit. Chrapek rent richting de bal. Chrapek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 12:1

80e minuut.
Martyniak rent richting de bal. Biczak onderschept slim de pass. Chrapek speelt de bal door. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári draait met de bal, schiet en ... Bigus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 13:1

82e minuut.
Struzik met een sublieme pass. Daar is Fiadeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiadeiro probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Templak bereikt de bal nog maar net als eerste. Templak geeft een hoge lob. Inworp. Chrapek met de inworp. Struzik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Kleinort 14:1

88e minuut.
Buciński probeert naar een medespeler te passen. Szymczak is nu in balbezit. Hunt verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 21%, Kleinort 79%.
KS ROGANY - Kleinort 14:1