Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Królikowice Sporting Kraków
5def5att Tactiek A
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 41.8
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ibisz met een sublieme pass. Kosnowski is nu in balbezit. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lasocki probeert naar een medespeler te passen. Wyszyński speelt de bal door. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Vozihnoj met een snelle inworp. Klungelig pakt Lasocki de bal. Maynard probeert naar een medespeler te passen. Montañez is nu in balbezit. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Renne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Arghirescu speelt de bal door. Montañez rent richting de bal. Kosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez onderschept slim de pass. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Sporting Kraków 1:0

35e minuut.
Ibisz passt de bal zonder na te denken. Ricksen rent richting de bal. Montañez onderschept slim de pass. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Renne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Sporting Kraków 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 40%, Sporting Kraków 60%.
KS Królikowice - Sporting Kraków 2:0

47e minuut.
Niculae onderschept slim de pass. Niculae geeft een lange en hoge pass. Osmanlı kopt de bal weg. Maynard is nu in balbezit. Maynard geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arghirescu kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Sporting Kraków 3:0

52e minuut.
Klungelig pakt Kosnowski de bal. Montañez is nu in balbezit. Kosnowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kosnowski krijgt een gele kaart. Montañez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arghirescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pinto Salinas rent richting de bal. Pinto Salinas geeft de bal voor. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez draait met de bal, schiet en ... Renne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Sporting Kraków 4:0

61e minuut.
Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński geeft de bal voor. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel. Renne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Sporting Kraków 5:0

62e minuut.
Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Montañez passt de bal zonder na te denken. Osmanlı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burczyński de bal. Burczyński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Sporting Kraków 6:0

63e minuut.
Baruffini probeert naar een medespeler te passen. Ibisz rent richting de bal. Ibisz met een sublieme pass. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś verovert de bal door een tackle van achteren. Boguś passt de bal met de wreef. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Velasco onderschept slim de pass. Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salinas met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś geeft de bal voor. Kosnowski heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 37%, Sporting Kraków 63%.
KS Królikowice - Sporting Kraków 6:0