Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kraków KS Królikowice
A Tactiek 3214_wing
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 59.4
adequate Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz passt de bal in één keer door. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Renne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:1

10e minuut.
Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku passt de bal in één keer door. Kosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Renne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Baruffini geeft een hoge lob. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Niculae ... Strafschop! Niculae krijgt een gele kaart. Montañez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montañez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Renne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:2

13e minuut.
Ibisz geeft een hoge lob. Montañez rent richting de bal. Montañez geeft de bal voor. Arghirescu geeft de bal voor. Montañez springt en kopt de bal. Renne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Baruffini onderschept slim de pass. Baruffini geeft een hoge lob. Potoku kopt de bal weg. Montañez rent richting de bal. Montañez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:3

27e minuut.
Wyszyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velasco komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Pinto Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Maynard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maynard met een sublieme pass. Potoku geeft de bal voor. Montañez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz speelt de bal door. Potoku heeft problemen om de bal te vangen. Potoku geeft een hoge lob. Ibisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 70%, KS Królikowice 30%.
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:3

50e minuut.
Potoku passt de bal met de wreef. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz geeft een lange en hoge pass. Vozihnoj heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:4

51e minuut.
Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz speelt de bal door. Potoku is nu in balbezit. Potoku geeft een lange en hoge pass. Ibisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ricksen rent richting de bal. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz geeft een lange en hoge pass. Arghirescu kan de bal niet met de borst controleren. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Mechev speelt de bal door. Potoku is nu in balbezit. Potoku geeft een lange en hoge pass. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:5

59e minuut.
Vozihnoj rent richting de bal. Vozihnoj passt de bal met de wreef. Ibisz rent richting de bal. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu met een sublieme pass. Renne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:6

60e minuut.
Pinto Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salinas geeft de bal voor. Potoku kopt de bal weg. Montañez rent richting de bal. Montañez schiet op doel. Renne bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:7

63e minuut.
Potoku is nu in balbezit. Potoku probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz geeft een lange en hoge pass. Ibisz krijgt zijn hoofd ertegen. Renne bokst de bal weg. Ricksen kopt de bal weg. Potoku geeft een hoge lob. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Montañez kopt de bal weg. Potoku is nu in balbezit. Potoku geeft een lange en hoge pass. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Ibisz is nu in balbezit. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Renne bokst de bal weg.

66e minuut.
Montañez rent richting de bal. Ibisz is nu in balbezit. Kosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Montañez is nu in balbezit. Montañez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:8

67e minuut.
Daar is Szamborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montañez speelt de bal door. Potoku rent richting de bal. Potoku geeft de bal voor. Ibisz krijgt zijn hoofd ertegen. Renne bokst de bal weg.

72e minuut.
Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz geeft een hoge lob. Kosnowski rent richting de bal. Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:9

75e minuut.
Mechev verovert de bal door een tackle van achteren. Mechev passt de bal in één keer door. Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku geeft een lange en hoge pass. Montañez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Potoku heeft problemen om de bal te vangen. Potoku geeft de bal voor. Daar is Lasocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montañez onderschept slim de pass. Montañez draait met de bal, schiet en ... Renne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ibisz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Złotorowicz is nu in balbezit. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Montañez zijn tegenspeler op de grond. Montañez krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Niculae kan de bal niet met de borst controleren. Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz met een sublieme pass. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 77%, KS Królikowice 23%.
Sporting Kraków - KS Królikowice 0:9