Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nigdy Nie Zginie DzikiDzikie
testowanowa Tactiek 433 na sterydach
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
29.6 gemiddelde waardering 41
matig Schieten solide
matig Passen zwak
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Kjeldsberg is nu in balbezit. Wicul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kjeldsberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kokotović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spaić kopt de bal weg. Kjeldsberg is nu in balbezit. Kjeldsberg geeft de bal voor. Crenna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Kokotović passt de bal in één keer door. Szajter is nu in balbezit. Szajter speelt de bal door. Kokotović heeft problemen om de bal te vangen. Kokotović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kokotović kopt de bal weg. Edelman rent richting de bal. Castagnet verovert de bal door een tackle van achteren. Castagnet schiet op doel. Tapar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - DzikiDzikie 0:1

22e minuut.
Wicul passt de bal zonder na te denken. Daar is Crenna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crenna speelt de bal door. Doldo is nu in balbezit. Doldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Białożyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crenna is nu in balbezit. Crenna geeft de bal voor. Kokotović rent richting de bal. Kokotović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wicul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wijakesuma komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Van Dijck trapt de bal weg van het doel. Crenna kopt de bal weg. Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldo haalt uit met een fantastische trap. Tapar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kokotović passt de bal met de wreef. Crenna met een sublieme pass. Vărzaru rent richting de bal. Doldo onderschept slim de pass. Doldo draait met de bal, schiet en ... Tapar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 68%, DzikiDzikie 32%.
Nigdy Nie Zginie - DzikiDzikie 0:1

54e minuut.
Białożyt met een sublieme pass. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov geeft de bal voor. Castagnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnet haalt uit met een fantastische trap. Tapar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - DzikiDzikie 0:2

56e minuut.
Rogov rent richting de bal. Wożniak begaat een overtreding. Rogov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castagnet is nu in balbezit. Castagnet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lestár heeft problemen om de bal te vangen. Castagnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnet schiet op doel. Tapar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - DzikiDzikie 0:3

78e minuut.
Kjeldsberg passt de bal met de wreef. Lestár is nu in balbezit. Castagnet verovert de bal door een tackle van achteren. Castagnet schiet op doel. Tapar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - DzikiDzikie 0:4

86e minuut.
Możdżonek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Willma maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Doldo is nu in balbezit. Doldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castagnet is nu in balbezit. Castagnet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt passt de bal met de wreef. Daar is Możdżonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huot is nu in balbezit. Huot schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 52%, DzikiDzikie 48%.
Nigdy Nie Zginie - DzikiDzikie 0:4