Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DzikiDzikie Nigdy Nie Zginie
433 na sterydach Tactiek testowanowa
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
39.7 gemiddelde waardering 27.7
goed Schieten zwak
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Kokotović passt de bal zonder na te denken. Doldo is nu in balbezit. Castagnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DzikiDzikie - Nigdy Nie Zginie 1:0

17e minuut.
Szajter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Doldo de bal. Crenna rent richting de bal. Doldo rent richting de bal. Doldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Szajter kopt de bal weg. Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotović rent richting de bal. Kokotović haalt uit met een fantastische trap. Tiko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kjeldsberg passt de bal met de wreef. Castagnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldo rent richting de bal. Doldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DzikiDzikie - Nigdy Nie Zginie 2:0

26e minuut.
Góngora kopt de bal weg. Plesník heeft problemen om de bal te vangen. Szajter probeert naar een medespeler te passen. Kokotović is nu in balbezit. Kokotović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DzikiDzikie - Nigdy Nie Zginie 3:0

33e minuut.
Van Dijck trapt de bal weg. Crenna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kutálek de bal onder controle te krijgen. Castagnet is nu in balbezit. Castagnet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kurach probeert de bal aan de voet te houden. Kjeldsberg probeert naar een medespeler te passen. Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnet is nu in balbezit. Castagnet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kutálek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spaić komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Spaić is nu in balbezit. Spaić passt de bal in één keer door. Castagnet is nu in balbezit. Castagnet schiet op doel. Tiko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DzikiDzikie - Nigdy Nie Zginie 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DzikiDzikie 34%, Nigdy Nie Zginie 66%.
DzikiDzikie - Nigdy Nie Zginie 4:0

49e minuut.
Klungelig pakt Crenna de bal. Crenna geeft een hoge lob. Vanderelst heeft problemen om de bal te vangen. Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Crenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Crenna geeft de bal voor. Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotović haalt uit met een fantastische trap. Tiko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DzikiDzikie - Nigdy Nie Zginie 5:0

65e minuut.
Kjeldsberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yu Chun komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vanderelst kopt de bal weg. Crenna heeft problemen om de bal te vangen. Crenna speelt de bal door. Castagnet rent richting de bal. Castagnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DzikiDzikie - Nigdy Nie Zginie 6:0

80e minuut.
Beldeanu geeft een hoge lob. Kurach rent richting de bal. Yu Chun maakt een afschuwelijke overtreding. Kurach wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kurach kan niet meer verder spelen. Białożyt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DzikiDzikie 45%, Nigdy Nie Zginie 55%.
DzikiDzikie - Nigdy Nie Zginie 6:0