Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ROGANY Ghost Division
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 39.7
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Batić met een sublieme pass. Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taniukiewicz. Taniukiewicz krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Struzik is nu in balbezit. Struzik speelt de bal door. Daar is Kapuvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapuvári geeft een lange en hoge pass. Anioła maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Protazy met een harde bal richting middenveld. Batić heeft problemen om de bal te vangen. Kapuvári is nu in balbezit. Klungelig pakt Anioła de bal. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Ghost Division 1:0

14e minuut.
Alexanko is nu in balbezit. Hemrich rent richting de bal. Hemrich speelt de bal door. Castrillón rent richting de bal. Castrillón schiet op doel. Snopek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Chrapek geeft een hoge lob. Fiadeiro kopt de bal weg. Protazy rent richting de bal. Anioła onderschept slim de pass. Anioła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Fiadeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiadeiro passt de bal zonder na te denken. Kapuvári met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Nosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Chrapek passt de bal in één keer door. Hemrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich passt de bal zonder na te denken. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek passt de bal zonder na te denken. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Ghost Division 2:0

36e minuut.
Biczak verovert de bal door een tackle van achteren. Biczak geeft een hoge lob. Batić kopt de bal weg. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Snopek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Seijas geeft een hoge lob. Struzik is nu in balbezit. Struzik geeft de bal voor. Anioła springt en kopt de bal. Nosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Ghost Division 3:0

43e minuut.
Kiszka passt de bal met de wreef. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexanko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alexanko krijgt een gele kaart. Castrillón raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Moldoveanu neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Anioła rent richting de bal. Protazy onderschept slim de pass. Protazy geeft een lange en hoge pass. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 46%, Ghost Division 54%.
KS ROGANY - Ghost Division 3:0

48e minuut.
Batić onderschept slim de pass. Batić geeft een lange en hoge pass. Grecu is nu in balbezit. Castrillón onderschept slim de pass. Castrillón haalt uit met een fantastische trap. Snopek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Chrapek probeert naar een medespeler te passen. Kobel met een sublieme pass. Klungelig pakt Delflaesse de bal. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nosal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Protazy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rusoń komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Hunt geeft een lange en hoge pass. Anioła is nu in balbezit. Rusoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rusoń krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Batić is nu in balbezit. Kapuvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuvári probeert naar een medespeler te passen. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hemrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich passt de bal zonder na te denken. Grecu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castrillón is nu in balbezit. Castrillón schiet op doel. Snopek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 38%, Ghost Division 62%.
KS ROGANY - Ghost Division 3:0