Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kraków ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003
A Tactiek 532
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Serretti geeft de bal voor. Klungelig pakt Śmigło de bal. Inworp. Lasocki met de inworp. Wojtaszewski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Wyszyński passt de bal met de wreef. Serretti rent richting de bal. Serretti met een sublieme pass. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Velasco kopt de bal weg. Oscariosti is nu in balbezit. Serretti geeft een lange en hoge pass. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lasocki met een sublieme pass. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski passt de bal in één keer door. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Wojtaszewski passt de bal in één keer door. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imhoff. Szamborski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vozihnoj wilt de vrije trap nemen. Andorinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ricksen geeft de bal voor. Inworp. Raffay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Śmigło geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matto de bal. Abraham is nu in balbezit. Serretti verovert de bal door een tackle van achteren. Serretti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 56%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Kraków - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:0

50e minuut.
Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyszyński draait met de bal, schiet en ... Việt Duy kopt de bal weg. Wierzbowski is nu in balbezit. Wierzbowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Niculae geeft een lange en hoge pass. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka begaat een overtreding. Gomułka krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gomułka geeft de bal voor. Inworp. Wojtaszewski met een snelle inworp. Lasocki rent richting de bal. Lasocki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lasocki passt de bal met de wreef. Śmigło rent richting de bal. Śmigło met een sublieme pass. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski schiet op doel. Renne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:1

81e minuut.
Vallejo onderschept slim de pass. Vallejo passt de bal in één keer door. Raffay is nu in balbezit. Raffay geeft een lange en hoge pass. Velasco kopt de bal weg. Renne bokst de bal weg. Renne met een sublieme pass. Raffay heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abraham. Abraham krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 51%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 49%.
Sporting Kraków - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:1